Malatya Eleman İş İlanları

Şehir: Malatya Pozisyon: Eleman

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..

İş Tanımı*PAZAR ARAŞTIRMASI YAPARAK POTANSİYEL MÜŞTERİ ZİYARETİ YAPMAK VE BUNLARI ŞİRKET PORTFÖYÜNE KATMAK,*POTANSİYEL MÜŞTERİLER VE BAYİLERE RUTİN ZİYARETLER YAPMAK.MEVCUT VE YENİ ÜRÜNLER HAKKINDA BİLGİ VERMEK,TANITIM YAPMAK,*SATIŞ HEDEFLERİNİN TUTTURULMASINA YÖN..

Malatya / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı    MALATYA KANALBOYU ' NDA YENİ AÇILACAK  ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler Daha önce benzer pozisyonda garsonluk deneyimi bulunan Müşteri memnuniyeti odaklı çalışabilen Esnek ..

Malatya / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı  MALATYA KANALBOYU 'NDA YENİ AÇILACAK  ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler Kahve bazlı sıcak ve soğuk içecek hazırlama konusunda deneyimli Cafe barında bulunan makina ve ekipmanları kullanabilen..

Malatya / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıHizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans;kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en zorland..

Malatya / Tümü YİĞİT MAZAĞACILIK

İş TanımıHizmet vermekte olduğumuz Perakende Sektörünün lider markalarını temsil edecek mağazacılık ve satış alanında kariyer hedefi olan, şirketimiz ile uzun dönem çalışacak aşağıdaki niteliklerde sahip Satış Danışmanı arıyoruz.Aranan Nitelikler..

Malatya / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

Malatya / Tümü gönül kahvesi malatya

İş TanımıFahri Kayahan da yeni evlendirme dairesinde yeni açacağımız Cafe çalışmak yeni arkadaşlarımız alınacaktır müracaat lar şahsen yapılacaktır part time ve tam zamanlı çalışmak isteyenlerin kayıtları şahsen alınacaktır (bay ve bayan )Aranan Niteli..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, - Ke..

Malatya / Tümü Rüzgar Denizcilik

RÜZGAR DENİZCİLİK (32 YILLIK TECRÜBE İLE) ULUSLARARASI ÇALIŞAN; YOLCU GEMİSİ, RORO GEMİSİ, KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON, KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP..