Malatya İş İlanları

Şehir: Malatya

İş Tanımı20.10.2015 tarihi itibari ile şirketler topluluğumuza dahil olan Malatya Battalgazi'de kurulu "Aquacity Aquapark ve Restorant Tesisleri", renovasyondan geçerek ilave yeni yarıtımlarla 2016 yazına yeniden açılacaktır. İlave yatırım ve renovasyon sürecinde çalışmaları ..

İş Tanımı                                        LÜTFEN İLANI OKUMADAN BAŞVURU YAPMAYINIZ      BELİRTİLEN İLLERDE İKAMET EDEN YADA EDEBİLECEK BAYAN ARKADAŞLAR TÜM TÜRKİYE İÇİN SEYAHAT VE KONAKLAMA ENGELİ OLMAYAN  EĞİTİM KURUMUMUZ ADINA SAHADA EV ZİYARETLERİ YAPARAK ÖĞ..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, - Ke..

Malatya / Tümü YÖNDER OKULLARI

İş TanımıÜstün Dökmen Yaşam Boyu Gelişim ve Eğitim Akademisinin bir markası  olan YÖNDER KOLEJİNDE DENEYİMLİ PORTFÖY Yöneticisi aranmaktadır...

Malatya / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; Mağazalarında görevlendirmek üzere SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır. Mağazada satış operasyonunda gerçekleşen tü..

Malatya / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZ. VE PAZ.A.Ş.; FLO Mağazalarında görevlendirmek üzere haftanın 4 günü çalışabilecek PART TIME SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır. ..

Malatya / Merkez Dogancan Gıda

1.OSB'de bulunan fabrikamızın idari bölümünde çalışacak diksiyonu düzgün en az lise mezunu , bilgisayar kullanabilen, uzun süre çalışabilecek , bayan eleman alınacaktır. ( asgari ücret + servis + yemek ) Başvurular ilk etapta internet üzerinden veya telefon ile kabul edilecek olu..

Malatya / Merkez Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simi..

Malatya / Tümü Akad Basın Yayın

Türkiye genelinde bayisi olduğumuz MEB onaylı uzaktan Eğitim Dershanesinin üretmiş olduğu Canlı Eğitim paketlerinin ÖĞRENCİ KAYDI,TANITIM VE SATIŞINDA görevlendirilmek üzere EMEKLİ ÖĞRETMENLER ve PART TİME - FULL TİME ÇALIŞACAK Bay-Bayan Öğretmenler alınacaktır. • istihdam edilec..

Malatya / Merkez Dogancan Gıda

1.OSB'de bulunan fabrikamızın idari bölümünde çalışacak diksiyonu düzgün en az lise mezunu bilgisayar kullanabilen,askerlik görevini yapmış (tecil kabul edilmiyor) bay eleman alınacaktır. Başvurular ilk etapta internet üzerinden veya telefon ile kabul edilecek olup uygun görülen adayla..