Malatya İş İlanları

Şehir: Malatya

İş TanımıHedef Başarmaksa Doğru Yerdesiniz...Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olarak,4.500'in üzerindeki çalışanımızla,İstanbul’da 4, Malatya ve Şanlıurfa’da toplam 6 ayrı lokasyonda80’den fazla iş..

Malatya / Tümü CarrefourSA

İş TanımıCarrefourSA bünyesinde, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde mevcut ve yeni açılacak olan marketlerimizde görevlendirmek üzere en az 2 yıl tecrübeli Market Yönetici Adayları aranıyor.Aranan Nitelikler- MYO veya Üniversite mezunu,- Tercih..

İş Tanımı*PAZAR ARAŞTIRMASI YAPARAK POTANSİYEL MÜŞTERİ ZİYARETİ YAPMAK VE BUNLARI ŞİRKET PORTFÖYÜNE KATMAK,*POTANSİYEL MÜŞTERİLER VE BAYİLERE RUTİN ZİYARETLER YAPMAK.MEVCUT VE YENİ ÜRÜNLER HAKKINDA BİLGİ VERMEK,TANITIM YAPMAK,*SATIŞ HEDEFLERİNİN TUTTURULMASINA YÖN..

İş TanımıDeneyimli ,hijyen ve temizliğe önem veren titiz ,yetkin aşçı yardımcıcı   aranmaktadır...

Aranan Nitelikler En az beş yıl ÖZEL OKUL  deneyimi olan  eğitim fakültesi mezunu müdür yardımcısı aranmaktadır...

İş Tanımı Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü mezunu olan,• Güler yüzlü, sabırlı ve insan ilişkilerinde olumlu kişilik özelliklerine sahip,yaratıcı,deneyimli ,kendine güvenen ,işini seven ekip arkadaşı aranmaktadır...

İş TanımıOkul Öncesi Öğretmenliği ya da Sağlık Meslek Yüksek Okulu  Çocuk Gelişimi Bölümü mezunu olan,• Güler yüzlü, sabırlı ve insan ilişkilerinde olumlu kişilik özelliklerine sahip,yaratıcı,çocukları seven çalışma arkadaşları aranmaktadır...

Malatya / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı    MALATYA KANALBOYU ' NDA YENİ AÇILACAK  ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler Daha önce benzer pozisyonda garsonluk deneyimi bulunan Müşteri memnuniyeti odaklı çalışabilen Esnek ..

Malatya / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı  MALATYA KANALBOYU 'NDA YENİ AÇILACAK  ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler Kahve bazlı sıcak ve soğuk içecek hazırlama konusunda deneyimli Cafe barında bulunan makina ve ekipmanları kullanabilen..

Malatya / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı  MALATYA KANALBOYU 'NDA YENİ AÇILACAK OLAN ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler Tercihen Gastronomi -Aşçılık Lisansı veya Aşçılık Meslek Yüksek Okulu mezunu Hijyen kurallarında bilgi sahibi ve temi..