Malatya İş İlanları

Şehir: Malatya
Malatya / Merkez Feza Alüminyum

firmamızda ön muhasebe ve sekreterlik yapabilecek bilgisayar kullanabilen disiplinli pratik Sekreter / Ön Muhasebe Elemanı aranmaktadır. maaş+ssk+yemek..

Malatya / Battalgazi Alka Akua City Yüzme Havuzu

yüzme havuzu tesisimize bekci aranmaktadır. Yemek+yol ücreti+sgk+asgari ücret..

Malatya / Tümü Yeni Karadeniz Basın Yayın

Sektörün lideri olan yarım asırlık İHLAS PAZARLAMA A.Ş. ADIYAMAN- ELAZIĞ-MALATYA-SAMSUN-ÇORUM Ofis Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere FULL TIME olarak, ÇALIŞACAK BU BÖLGELERDE İKAMET EDEN- MAAŞ + SSK + PRİM + YEMEK + ULAŞIM olanaklarıyla SATIŞ TEMSİLCİLERİ ARAMAKTAYIZ. İstenen Yetene..

Malatya / Battalgazi Harvard Dil Okulları

Yeni açılacak olan yabancı dil kursumuz için lisans mezunu, prezentabl görünüşü olan, diksiyonu düzgün, girişlen, canlı, akıcı konuşabilen, ikna kabiliyeti olan, sıcakkanlı, güleryüzlü bir bayan ön büro personeli alımı yapacağız. asgari ücret+Dolgun Prim+ Ssk imkanları sunulacaktır...

Malatya / Merkez Has Telekom

Türk Telekom Kurumsal Bayiliğini yapan firmamızda sahada TÜRK TELEKOM ÜRÜN PORTFÖYÜNDE hizmet verebilecek, KURUMSAL TEKNOLOJİ DANIŞMANI alınacaktır. * Saha ve satış deneyimi olan, uzman pozisyonunda tecrübeli. * Tercihen lisans mezunu, * Aktif olarak tüm gün sahada görev ala..

Malatya / Merkez ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Malatya Park Avm'de bulunan mağazasında görevlendirilmek üzere 'Part Time Satış Danışmanı' arıyoruz. En az lise mezunu ya da üniversite öğrencisi Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kurallarını beni..

Malatya / Merkez Altın Konsept Ltd. Şti.

ALTIN KONSEPT VİP SİTESİNDE BLOK GİRİŞİNDE BULUNAN LOBİDE ÇALIŞMAK ÜZERE BAYAN PERSONELE İHTİYAÇ VARDIR...

Malatya / Battalgazi Hikmet Kaya Mali Müşavirlik

MALİ MÜŞAVİRLİK BÜROMUZCA İŞLERİ DÜZENLENEN MÜKELLEFLERİN ŞEHİR İÇİNDEKİ İŞYERLERİYLE BİREBİR İRTİBAT KURABİLECEK, FATURA VESAİR BELGELERİNİ TOPLAYABİLECEK, HESAPLARINI ALABİLECEK, VERGİ DAİRESİ, VE DİĞER KURUMLARLA KOORDİNASYON VE İLETİŞİM YAPABİLECEK * 1 BAY VE * 1 BİR BAYAN GENÇ..

Malatya / Tümü Mass Direct

YER: MALATYA BAYAN PERSONEL Sahada Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız. * BÜTÇE * 1500 TL MAAŞ + AGİ(123TL), SGK, 170TL YOL, ve 290 TL YEMEK (ticket ) Boy 1.60 cm üzeri, 36-38 Beden, Kişisel bakımına özen gösteren ,Markayı en iyi şekilde temsil ed..

dermaktif & dermalife güzellik merkezlerinde çalışmak üzere DENEYİMLİ veye DENEYİMSİZ (deneyimsiz olma durumunda firmamız tarafından eğitimler verilecektir) estetisyen bayan eleman aranmaktadır...