Malatya İş İlanları

Şehir: Malatya

MALATYA 1-İNCİ ORGANİZE SAN.BÖLGESİNDE BULUNAN KARGO FİRMASINA (YEŞİLTEPE MAH-FAHRİ KAYA-PAŞA KÖŞKÜ-KANAL BOYU-KERNEK PARKI-ESKİ MALATYA-MERKEZ DE) İKAMET EDEN VASIFSIZ 19-40 YAŞ ARASINDA BAY PERSONELLER ALINACAKTIR.MAAŞ+SGK+SERVİS+YEMEK VERİLECEKTİR. BAŞVURULAR ONLİNE OLARAK YAPILACAKTIR...

Malatya / Yeşilyurt İda Asansör

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere işini iyi bilen cnc torna ustası aranmaktadır...

Şirket / İş Tanımı Hedef Başarmaksa Doğru Yerdesiniz... CMC-Customer Management Center 3000 çalışanı ile 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren, teknolojik altyapısı sürekli geliştirilebilen, müşteri talep ve ihtiyaçları doğrultusunda özelleştirilebilen, insourcing ve outso..

Malatya / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için Bakkal ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek BAYAN personeller alınacaktır. 1500 tl. maaş+agi (123,53) TL+SGK+1..

Malatya / Battalgazi Yaşaroğlu Tarım

İhracat için KURU Meyve pazarlama elemanı aranıyor. - kuru meyve pazarlamasında tecrübeli ve piyasası olan eleman aranıyor. - pazarlamada tecrübeli veya ikna kabiliyetine sahip. - çok iyi derecede ingilizce (okuma yazma konuşma) bilen .ikinci dil tercih edilir. - tecrübeli ..

Malatya / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için Malatya,Şanlıurfa,Erzurum bölgede Sahada ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacaktır. 1500 tl. maaş+agi (123) TL+SGK+..

Malatya / Merkez Has Telekom

Türk Telekom Kurumsal Bayiliğini yapan firmamızda sahada TÜRK TELEKOM ÜRÜN PORTFÖYÜNDE hizmet verebilecek, KURUMSAL TEKNOLOJİ DANIŞMANI alınacaktır. * Saha ve satış deneyimi olan, uzman pozisyonunda tecrübeli. * Tercihen lisans mezunu, * Aktif olarak tüm gün sahada görev ala..

Mali Müşavirlik Bürosunda en az 2 yıl deneyimli Luca programı bilen uzun vadeli çalışacak eleman alınacaktır...

Malatya / Tümü HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimizin MALATYA BÖLGESİNDE Marketlerde görevlendirilmek üzere, • ..

Malatya / Merkez Yağız İletişim

YAĞIZ İLETİŞİMDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SAHA SATIŞ ELEMANLARI ALINACAKTIR BAY-BAYAN..