Manisa Eleman İş İlanları

Şehir: Manisa Pozisyon: Eleman
Manisa / Merkez MODERN AMBALAJ

Muradiye Organize Sanayi Bölgesinde kurulu fabrikamız Modern Ambalaj bünyesinde çalışacak aşağıdaki özelliklere sahip Mekanik Bakım Elemanları alınacaktır. - Meslek Lisesi mezunu - Askerlik görevini tamamlamış - Vardiyalı çalışabilecek..

Manisa / Merkez Vestel Şirketler Grubu

Montaj hatlarında çalışmak üzere; - vardıyalı çalışabilecek, - sağlık sorunu olmayan, - askerlik yapmış ya da en az 2 yıl tecilli, - yoğun tempoya ayak uydurabilecek, - Manisa ve İzmir' de ikamet eden - En az ilköğretim mezunu..

Manisa / Merkez Ege Özel Grup

Ege Özel Güvenlik bünyesinde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip Kimlikli Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) takım arkadaşları aramaktayız. BAY Silahlı / Silahsız ÖGG kimlik kartı olan, Ekip çalışmasına uyumlu, Askerliğini yapmış, Vardiyalı ola..

Fason Bakım hizmeti verdiğimiz üretim tesislerinde (fabrikalarda) istihdam edilmek üzere şu özelliklerde eleman ihtiyacımız bulunmaktadır: - Kaynakçılıktan anlayan, - Makina, hidrolik ve mekanik bakım konusunda tecrübeli, Manisa OSB ve İzmir Çiğli OSB'de firmalarda is..

Manisa / Akhisar KARYER ISI TRANSFER

Isı eşanjörü üretimi yapan fabrikamızda Kalite Güvence bölümünde çalışacak önceden belirlenmiş ilgili prosesler doğrultusunda görev yapacak Kalite Kontrol Elemanları aramaktayız. Tercihen Meslek Yüksek Okulu veya Endüstri Meslek Lisesi mezunu • Erkek adaylar için askerliğini tama..

Biz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz? Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Takımımıza katılmak üzere; Ege Bölge Müdürlüğümüze bağlı..

en az 1 yıl deneyimli ön muhasebeci alınacaktır...

İş TanımıTarım Sektöründe Faaliyet Gösteren Firmamıza Adana, Hatay, Diyarbakır, Urfa ve Ege Bölgesinde istihdam edilmek üzere Ziraat Mühendisleri alınacaktır.Aranan Nitelikler•             Ziraat Fakültesi (Tarla Bitkileri Bölümü) mezunu,..

İş TanımıManisa Salihli'de bulunan fabrikamızda Muhasebe Elemanı olarak çalışacak eleman ihtiyacımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversite Mezunu, Tercihen alanında 3-4 yıl deneyim sahibi, Logo,Netsis programların..

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Manisa SALİHLİ Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.  Aranan Nitelikler- Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili..