Manisa Eleman İş İlanları

Şehir: Manisa Pozisyon: Eleman

İş TanımıManisa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ve Elginkan Topluluk Şirketleri (E.C.A.) bünyesinde Panel Radyatör üreten ELBA BASINÇLI DÖKÜM SAN. A.Ş. ünvanlı şirketimizde  Bakım Bölümünde çalıştırılmak üzere, aşağıdaki özellikleri taşıyan ve vardiyalı o..

Manisa / Merkez Ege Özel Grup

Ege Özel Grup bünyesinde MANİSA Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan fabrika projemizde genel alan temizliğinde görevlendirilmek üzere; Temizlik konusunda deneyimli, Ekip çalışmasına uyumlu, Hafta içi 5 gün çalışacak, BAY personel alınacaktır. N..

İş Tanımı İş Sağlığı ve Güvenliği alanında hizmet veren  Manisa Şubemizde görevlendirilmek üzere İŞKUR İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI KAPSAMINDA YETİŞTİRİLMEK VE İSTİHDAM EDİLMEK üzere "Şube Asistanı" aramaktayız.Aranan NiteliklerTercihen Büro Yönetimi..

İş TanımıManisa Saruhanlı da yer alan Bozatlı Zeytin işleme tesisimizde görev yapacak takım arkadaşı arıyoruz.   Depo ve Sevkiyat Sorumlusu Forklift  ehliyeti olan ve tecrübeli, Akhisar yada Saruhanlı da ikamet eden Tit..

İş TanımıManisa Saruhanlı da yer alan Bozatlı Zeytin işleme tesisimizde görev yapacak takım arkadaşı arıyoruz.   Sekreter Ofis düzeni ve işleyişi konusunda tecrübeli Titiz ve düzenli çalışan, Akhisar yada Saruhanlı da i..

İş TanımıDEPO ELEMANI Genel NiteliklerLise mezunu ,Fiziksel olarak çalışabilecek,Takım çalışmasına uyumlu,18-30 yaş aralığında,Bay.Aranan Niteliklerİş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden,..

İş Tanımı  1992 yılında kurulan Toru Şirketler Grubu, hizmet sektörü, ithalat, eğlence, medya ve perakende sahalarında faaliyet göstermektedir. Dinamik yapısıyla hızla büyümeye devam eden Toru Grubu faaliyet gösterdiği sektörlerde lider ve yenilikçi olma vizyonuyla ha..

Manisa / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıMANİSA ŞUBEMİZE 2013 14 öğretim yılı için alan bilgisine güvenen insan ilişkileri kuvvetli dershaneciliği özümsemiş kuruma katkı sağlayacağını düşünen en az 3 yıllık dershane tecrübesi olan takım arkadaşları arıyoruz LİSE MATEMATİK ÖĞRETMENİ...

İş TanımıFirmamızın çeşitli illerde yapılacak aktivitelerinde asistan olarak görevlendirilecek, iletişim konusunda kendine güvenen güler yüzlü   HOST ve HOSTES   aranmaktadır.Aranan Nitelikler&mi..

İş TanımıKuvarz esaslı kompoze yüzey taşları üretimi yapan fabrikamızda, Elektrik - Elektronik Teknisyeni pozisyonlarında görevlendirilmek üzere aşağıdaki özelliklerde adaylar aranmaktadır.  Aranan Nitelikler-          Endüstri Meslek L..