Manisa Eleman İş İlanları

Şehir: Manisa Pozisyon: Eleman

İş TanımıGüvenlik sektöründe Dünyanın en büyük şirketi olarak faaliyet gösteren firmamızın Manisa MURADİYE  OSB projesinde çalışabilecek güvenlik görevlileri aranmaktadır.Aranan Nitelikler5188 sayılı güvenlik kimlik kartına sahip,  Aske..

Manisa / Tümü GRATİS

İş TanımıAkhisar'da yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, Mağazanın genel  temi..

Manisa / Tümü GRATİS

İş TanımıMüşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek ve bunlara yönlendirmek, Mağazanın temizliği, düzeni, depo süreçlerinde görev almak, Aranan Nitelikler..

İş TanımıMekanik Bakım TeknisyeniAranan Nitelikler140 ülkeye ihracat -Sektöründe 15 yıldır ihracat lideri -5 yıl Türkiye ihracat şampiyonu -14000 çalışan -TV/Tablet/Akıllı Tahta/Uydu Alıcısı/Telefon/Buzdolabı/Çamaşır Makinası/Bulaşık Makinası/F..

İş Tanımıİklimlendirme ve soğutma sektöründe faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere chiller grupları,yangın hidrantları,sıhhi tesisatlar, merkezi sistem klima santralleri ve foncoiier, VRF sistem, split klimalar, rooftop klimalar,vb. sistemlerde tecrübeli İklimle..

Manisa / Tümü EPS DANIŞMANLIK A.Ş.

İş TanımıDanışmanlığını yürütmekte olduğumuz, %100 yabancı sermayeli dünyanın en büyük bankalarından biri olan kuruluş bünyesinde görevlendirilecektir.Aranan Nitelikler•En az lise mezunu,•Satış konusunda ..

Manisa / Tümü EPS DANIŞMANLIK A.Ş.

Aranan NiteliklerDanışmanlığını yaptığımız bankacılık sektöründe yer alan müşterimiz için,Direkt Satış Ekibi'nde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz. - Lİse,MYO veya Lisans mezunu, - Bankacılık ve satış alanında kariyer yapmayı hedefleyen,..

Manisa / Tümü AHDE VEFA

İş TanımıTurkcell Kurumsal çözüm ortağı konumunda faaliyet gösteren şirketimiz için aşağıdaki özelliklere sahip Kurumsal Saha Satış Temsilcileri aranmaktadır. Turkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren Ahde Vefa Çözüm Merkezi çatısı altında, Turkcell ürü..

İş TanımıHizmet verdiğimiz Müzik, Kitap, Film, Multimedya, Elektronik ve Hobi ürün kategorileri için, MANİSA MAGNESIA mağazamızda görev alacak Satış Temsilcileri aramaktayız. Temel Sorumluluk: Görevli olduğu Mağazalarda, Mağaza Yöneticisi ve Yönetici Yardımcısına bağlı ..

İş TanımıTürkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda internet erişim..