Manisa İş İlanları

Şehir: Manisa

İşin Tanımı: Manisa'da faaliyet gösteren firmamız için; * Günlük iş planının organize edilmesi * Randevu organizasyonlarının yapılması * Organizasyonların ve yazışmaların yapılması * Evrak takibinin yapılması Aranan Nitelikler: * İş ve mesle..

Manisa / Alaşehir Özgür Group

Genel nitelikler: Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun, Şantiyedeki tüm işlerden sorumlu olacak , Askerlikle ilişkisi olmayan , En az 5 yıl tecrübe sahibi, Seyahat engeli bulunmayan, İş tanımı: DSİ mevzuatına vakıf,Baraj..

Manisa / Merkez Bisquitte

Bisquitte Bornova, Optimum, Bostanlı, Buca, Alsancak ve Manisa Magnesia şubelerimizde görevlendirilmek üzere bizim gibi mutlu olmayı ve mutlu etmeyi seven takım arkadaşları arıyoruz ! Son yılların en çok konuşulan markasının bir parçası olmak ister misiniz ? Dünya mutfakları..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 500..

Manisa / Alaşehir Özel As Eğitim Öğretim

YGS-LYS-TEOG DERSLERİNE GİREBİLECEK MAT-GEO VE BİYOLOJİ ÖĞRETMENLERİ ALINACAKTIR.EN AZ 3-4 YIL DENEYİMLİ OLMASI TERCİHİMİZDİR. AKTİF- İNSAN İLİŞKİSİ İYİ - MESLEĞİNE SAYGI DUYAN ÖĞRETMENLERİN BAŞVURUSUNU BEKLİYORUZ. SULTAN ÖMÜR 05324617805..

Manisa / Merkez KERİM ÇELİK

Borusan Grubu şirketlerinden Kerim Çelik'in Manisa lokasyonunda 'Üretim Operatörü' olarak görev yapacak, takım çalışmasına yatkın, insan ilişkileri ve iletişim becerileri kuvvetli, dikkatli, başarma azmi yüksek takım arkadaşı arıyoruz. •Endüstri Meslek Lisesi veya MYO (Torna Tesviye, M..

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

Manisa / Tümü CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Manisa Turgut'lu bölgesinde bulunan Kesimhanesinde görevlendirilmek üzere 'ELEKTRİK FORMENİ' arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler : •Liselerin ve Meslek Yüksek okullarının Elek..

Türkiye geneli portföy oluşturabilecek ve geniş kapsamlı çalışmayı düşünen, İş kapasitemizin ve hacmimizin büyümesinde bizimle beraber olacak, Satış ve Pazarlama alanında tecrübe sahibi hedef ve planları olan takım arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı; Manisa Merkezli ; İNSA..

Manisa / Merkez Emsaş Aş

MANİSA- Muradiyede yer alan fabrikamızda; Tercihen Meslek Lisesi/ Ön Lisans okulların ilgili bölümünden mezun veya ilkokul mezunu Mesleki Eğitim Belgesi olan, Metal İşlerinde deneyimi olan, CNC Apkant kullanılmasında deneyimli, Demirhanede gerçekleşen saç işl..