Manisa İş İlanları

Şehir: Manisa

Genel nitelikler: Bizim Yem San.Ve Tic.Ltd.Şti., * Üniversitelerin Veterinerlik fakültesinden mezun, * Satış konusunda deneyimli, * B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif olarak araç kullanabilen, * Seyahat engeli ve ikamet problemi olmayan.İzmir,Balıkesir,Manisa ille..

Manisa / Tümü Çakabey Denizcilik

ÇAKABEY DENİZCİLİK : Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON - KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAM..

Manisa / Merkez Emsaş Aş

Üniversite, Yüksekokul veya Lise mezunu , Satış ve Pazar Araştırmaları konusunda tercihen minimum 1-3 yıl arası deneyimli, Araştırma projesi yönetiminde görev almış ve raporlamalarını yapmış, Çözüm odaklı,takipçi, analitik düşünme yeteneği gelişmiş, MS Office programların..

Manisa / Merkez Emsaş Aş

İŞKUR- İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI. Üniversitelerin 4 yıllık “Makine Mühendisliği” bölümünden mezun, Lazer ve Punch kesiminde tecrübeli, İyi derecede Solidworks ,Autocad ve Ofis Programlarına hakim, Teknik Resim yapabilen ve okuyabilen, Üretim plan/programlaması yapabilen,..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 500..

Manisa / Merkez Emsaş Aş

Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun. İthalat/İhracat operasyonlarında en 4 yıl tecrübeli Lojistik planlama deneyimine sahip, Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip , Çok iyi derecede İngilizce bilen (İkinci yabancı dil bilgisi tercih sebebi) Dış Ticaret ve Gümrü..

İdea Kurumsal Danış. Ve İk Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gazaltı Ve Elektrik Kaynakçısı ilanlarına göz atabilirsiniz.İdea Kurumsal Danış. Ve İk Hizmetleri Gazaltı Ve Elektrik Kaynakçısı ilanı için başvuru süresi dolmu..

Manisa / Merkez İçay İnşaat

İçay İnşaat firmasının aktif ilanlarına veya diğer Şantiye Şefi ilanlarına göz atabilirsiniz.İçay İnşaat Şantiye Şefi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Manisa / Merkez Uzyar Hafriyat

Uzyar Hafriyat firmasının aktif ilanlarına veya diğer Şoför ilanlarına göz atabilirsiniz.Uzyar Hafriyat Şoför ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Manisa / Merkez Parlayan Tarım Mak.

Parlayan Tarım Mak. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kaynak Robot Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Parlayan Tarım Mak. Kaynak Robot Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur...