Mersin(İçel) İş İlanları

Şehir: Mersin(İçel)
Mersin(İçel) / Tümü LESCON

İş Tanımı En Az Lise mezunu, Hazır giyim veya mağazacılık alanında en az bir yıl tecrübeli, İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek, Müşteri odaklı çalışabilen, Diksiyonu düzgün, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlay..

Mersin(İçel) / Tümü OXXO

İş Tanımıİstanbul, Ankara, Bursa, Gaziantep, Mersin,  mağazalarımızda görevlendirilmek üzere MAĞAZA YÖNETİCİ ADAYLARI \ MANAGEMENT TRAINEE arıyoruz.Aranan Nitelikler        En az Lisans Mezunu,..

Mersin(İçel) / Tümü OXXO

İş Tanımı Müşterilerilerimizin memnuniyetini sağlayarak, kendisine verilen satış hedeflerini gerçekleştirmek, Mağaza görsel standartlarının korunmasını sağlamak Aranan NiteliklerÜstün ürün ve hizmet kalitemizi müşterileri..

Mersin(İçel) / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız Enerji sektörünün lider firması için Kurumsal Satış Elemanı aramaktayız. İş tanımı          Hedef Müşterilerin kullanımlarını tespit edip, kendileri için en uygun kampanyayı sunmak,..

Mersin(İçel) / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı       Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en..

Mersin(İçel) / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel Süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en ..

Mersin(İçel) / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDanışmanı olduğumuz mağazacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamızın depolarında görevlendirmek üzere Dönemsel/Part Time Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.   Depoya gelen ürünlerin boşaltılması, Mağazadaki veya depodaki ürün..

Mersin(İçel) / Tümü Temat Gözlem İş Ortaklığı

İş TanımıTEMAT TEK.TİC.A.Ş & GÖZLEM MÜH.LTD.ŞTİ. İŞ ORTAKLIĞI KARAYOLLARI 5. BÖLGE SINIRLARI DAHİLİNDE MUHTELİF KESİMLERDEDEKİ YOL YAPIM İŞLERİNİN YAPIM KONTROLLÜK VE DANIŞMANLIK HİZMET ALIMI.Aranan NiteliklerKALİTE KONTROL ..

Mersin(İçel) / Tümü Temat Gözlem İş Ortaklığı

İş TanımıTEMAT TEK.TİC.A.Ş & GÖZLEM MÜH.LTD.ŞTİ. İŞ ORTAKLIĞI KARAYOLLARI 5. BÖLGE SINIRLARI DAHİLİNDE MUHTELİF KESİMLERDEDEKİ YOL YAPIM İŞLERİNİN YAPIM KONTROLLÜK VE DANIŞMANLIK HİZMET ALIMI.Aranan NiteliklerSAHA KONTROL MÜ..

Mersin(İçel) / Tümü Temat Gözlem İş Ortaklığı

İş TanımıTEMAT TEK.TİC.A.Ş & GÖZLEM MÜH.LTD.ŞTİ. İŞ ORTAKLIĞI KARAYOLLARI 5. BÖLGE SINIRLARI DAHİLİNDE MUHTELİF KESİMLERDEDEKİ YOL YAPIM İŞLERİNİN YAPIM KONTROLLÜK VE DANIŞMANLIK HİZMET ALIMI.Aranan NiteliklerKESİN HESAP VE ..