Mersin(İçel) İş İlanları

Şehir: Mersin(İçel)

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde hizmet veren MERSİN KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda  Öğrenci ve velilere yönelik Rehberlik hizmetleri sunmak, öğrencilerin okula uyumunu sağlamak, öğrenme ve davranış sorunlarına çöz..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde MERSİN KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler• Üniversitelerin İngilizce öğretmenliği bölümlerinden mezun, • Peda..

İş Tanımı2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde hizmet veren ÖZEL MERSİN KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULUNDA görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler• Üniversitelerin Okul Öncesi..

İş Tanımı2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde hizmet veren ÖZEL MERSİN KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULUNDA görevlendirilmek üzere;Aranan NiteliklerMesleki liselerin Çocuk Gelişimi v..

İş Tanımı2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde hizmet veren ÖZEL MERSİN KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULUNDA görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler• Üniversitelerin Eğitim Fakü..

İş TanımıPsikologAranan NiteliklerÖzel Sektörde kalmayı hedeflemiş ve mesleğinde ilerleme amacı güden.....

Mersin(İçel) / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı      MERSİN TARSUS TA YENİ AÇILACAK OLAN ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE           Aranan Nitelikler  DÜZENLİ VE TEMİZLİĞE ÖNEM VEREN MUTFAK KUR..

Mersin(İçel) / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı  MERSİN TARSUS TA YENİ AÇILACAK ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler Tercihen Gastronomi -Aşçılık Lisansı veya Aşçılık Meslek Yüksek Okulu mezunu Hijyen kurallarında bilgi sahibi ve temizliğe özen ..

İş TanımıMetal işleme Makine ve Kalıpları üreten firmamıza teknik çizim, tasarım uzmanı alınacaktır.Aranan NiteliklerMakine tasarımında tecrübeli, Üretim hattının planlanması ve elemanlara görev dağılımı Malzeme tedarikinin plan..