Mersin İş İlanları

Şehir: Mersin
Mersin / Tarsus Agaoglu Rent A Car

Deneyimli, diksiyonu düzgün, bilgisayardan anlayan sekreter aranmaktadır...

Mersin / Tümü ARAL

En az lise mezunu Satış tecrübesi olan İletişimi kuvvetli Ms Office programlarını kullanabilen Esnek çalışma saatlerine uyan Bayan-Bay Satışını yaptığımız oyun ve elektronik ürün gruplarımızın mağazalar içerisinde satışının ,reyon düzeninin yapılması ve etk..

Mersin / Yenişehir Mucize Güvenlik A. Ş.

Lütfen incelemeden başvuru yapmayınız. Şubeli Şirketimizin mağazalarında istihdam edilmek üzere ön büro ön muhasebe işlerini yürütecek bilgisayar ve ofis makinalarına hakim muhasebesel işlerde deneyimli gelişime ve ilerlemeye açık zamanla kendin geliştirip ..

Mersin / Mezitli Yüksel Yapı

FİRMAMIZA; GO PLUS PROGRAMI BİLEN, ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYACAK, BANKA KAYITLARINDAN ANLAYAN, CARİ HESAP MUTABAKATINI YAPABİLEN, DÜZENLİ VE İSTEKLİ ÇALIŞACAK, DENEYİMLİ MUHASEBE ELEMANI ARAMAKTAYIZ...

Mersin / Mezitli Mucize Güvenlik A. Ş.

güvenlik sistemleri alanında Her geçen gün büyüyüp gelişen şirketimize ileri seviye kariyer ve başarı hedefi olan, saha satış personelleri alınacaktır. Tüm türkiye geneli mevcut bayi ziyaretleri ve bayi ağı geliştirme faliyetlerini yürütecek aktif pazarlama ve tanıtım ..

Mersin / Yenişehir American Team Dil Okulları

Dil Okulumuza İngilizce ve Almanca Öğretmeni Alınacaktır...

Mersin / Mezitli Atm Aksa Asansör

Ofisde çay, kahve vb. tüm ikram hizmetini yerine getirilebilecek, Kurum çalışanları ve kuruma gelen misafirler için servis hizmetlerini gerçekleştirecek, Ofis temizliğini yapabilecek, çalışanlara yemek yapabilecek. Kişisel bakım ve temizliğine önem veren, Dikkatli Hijyen kurallarını bilen ve b..

Çalışan adayından Ana Şart olarak; PHP diline tam hakimiyet, CSS ve HTML’e tam hakimiyet, Web tasarımı ve revizyonu konusunda deneyimli Adobe Photoshop, Dreamweaver Web-Grafik tasarım programlarını aktif kullanabilen Angular.js (Angular 1) kütüphanesi ve ekosistemi hakk..

Mersin / Tümü Kocayusuf Nakliyat

Bay,Bayan,Lojistik Satış Temsilcisi * 4 yıllık üniversite mezunu, * Lojistik ve satış konusunda en az 2 yıl deneyimli, * Etkin iletişim, temsil kabiliyeti ve müşteri portföyü olan, * Disiplinli, insan ilişkilerinde başarılı, * Seyahat engeli bulunmayan, * ..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider kırtasiye firması için Mobil Merchandiser; Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Markanın belirlenen satış hedefini en üst seviyeye çıkarmak Markanın rekabet gücünü korumak için mağaza yöneticileri ve ça..