Mersin İş İlanları

Şehir: Mersin
Mersin / Akdeniz TURKAŞ

Mersin Merkezde 1 Mayıs da yemek hizmetinde bulunacağımız projemizde , Aşçı yardımcısı pozisyonunda personel istihdam edilecektir, Toplu yemek hizmetinde tecrübesi olan , Üretim süreçlerine hakim , Kalite ve hijyen kurallarına hakim , Kendini sürekli yenileyen ve gelişi..

Mersin / Akdeniz TURKAŞ

1 Mayıs itibari ile yemek hizmetinde bulunacağımız projemizde , Toplu yemek sektöründe tecrübeli , Vardiyalı sistemde çalışabilecek, Bulaşıkçı ve kepçeci pozisyonunda , Bayan personel istihdam edilecektir...

Mersin / Akdeniz TURKAŞ

1 Mayıs itibari ile Mersin Merkez de yemek hizmeti vereceğimiz işletmemizde , Toplu yemek tecrübesi olan , Kalite ve hijyen süreçlerine hakim , Gramaj bilgisi olan ve maliyet analizi yapabilen , Üretim süreçlerini takip eden , Personel yönetiminde deneyimli , Tak..

Mersin / Toroslar Kanarlar Konsept

Şirketimiz merkez işyerinde çalışacak Mikro muhasebe programını bilen İnşaat teknikeri alınacaktır 1-Kamu kurum ve kuruluşlarda hak ediş yapmak.(yardımcı Olmak) 2-İhale belgelerini hazırlamak. 3-Telefonlara Bakmak. 4-Faturaları kayıt etmek ve dosyalamak. 5-Çek, senet, t..

Mersin / Yenişehir Akdeniz Ticaret

18-22 YAŞ ARASI KLİMA MONTAJI YAPABİLEN EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

Mersin / Mezitli Akyürek Emlak

AKYÜREK EMLAK YENİ TAKIM ARKADAŞLARI ARIYOR! GENEL NİTELİKLER * Kurumsal bir kimlik altında çalışabilecek sorumlulukta olan, * Kendi işinin sahibi olmak isteyen, * Kendine ve işine yatırım yapabilecek, * Vizyon sahibi, gelişime, eğitime açık, * Girişimci ru..

Mersin / Mezitli Ati Grup

FİRMAMIZIN, MARVİSTA PREMİUM PROJESİ'NDE SATIŞ VE PAZARLAMA DEPARTMANINDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE, DİKSİYONU DÜZGÜN, SATIŞ VE PAZARLAMA ALANINDA DENEYİMLİ, PERSONEL ALINACAKTIR. BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILACAKTIR...

Mersin / Akdeniz Mer Lift Müteahhitlik

Şirketimiz bünyesinde çalıştırılmak üzere, diksiyonu düzgün bayan eleman aranmaktadır. SSK + MAAŞ..

Mersin / Yenişehir Reform Arastirma

Mersin genelinde yürütmekte olduğumuz anket çalışması için bay bayan anketorler aranmaktadır..

Mersin / Yenişehir Assa Akademi Eğitim Kurumları

GENEL NİTELİKLER MERSİN görevlendirilmek üzere; Satış Departmanında görev alacak "Saha Satış Uzmanları" alınacaktır. En az Lisans Mezunu Tercihen sağlık mezunu ve Biyolog Tercihen Eğitim sektöründe tecrübesi olan, Gelişime açık ve öğrenme azmi olan, Sonuç odaklı, ..