Mersin İş İlanları

Şehir: Mersin
Mersin / Akdeniz Teknopark İnşaat

Aranan Şartlar : Autocad ve Exel programlarına hakim olan Askerlik sorunu olmayan Seyahat engeli olmayan 18-30 YAŞ ARASI MERSİN DE İKAMET EDEN..

Mersin / Tümü Erse Denizcilik

ERSE DENİZCİLİK Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON - KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MA..

Cepmar İletişim Ürün. Dağ. Paz. Tic. Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Cepmar İletişim Ürün. Dağ. Paz. Tic. Ltd. Şti. Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuşt..

Mersin / Tümü Firma Adı Gizli

Firma Adı Gizli firmasının aktif ilanlarına veya diğer Temizlik Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Firma Adı Gizli Temizlik Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Mersin / Tümü Everest Group

DOĞAN JEOTERMAL ŞİRKETLER GRUBU BÜNYESİNDE * Yetiştirilmek üzere *En az lise mezunu *Kariyer hedefleyen *Diksiyonu düzgün *Giyimine özen gösteren *Azimli-hırslı *Kendisine güvenen *Müşteri ve hizmet odaklı çalışacak, *Takım çalışmasını seven,..

Sadıkoğlu Paz. ve Danışmanlık Hizmetleri; Tarım ve Hayvancılık- Endüstriyel Temizlik Ürünleri ve Kaya Tuzu Ürünleri Pazarlama; ve Danışmanlık Hizmetleri; olmak üzere dört ana başlıkta hizmet vermektedir. ŞİRKETİMİZİN YENİ AÇILACAK BÖLGE OFİSLERİNE YETİŞTİRİLMEK..

Mersin / Akdeniz Valentino Cafe & Bar

-2000 TL Maaş + SGK la PARTİME VEYA FULLTİME çalışacak [BAYAN GARSON] alınacaktır -Çalışma Saatleri sabah 11.00 akşam 22.00 -20 ile 35 yaş arası bayan personel aranıyor İletişim - 05358..

Mersin / Tümü Ridade Tuvid Tekstil

Ridade Tuvid Tekstil firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mağaza Müdürü ( Bayan ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Ridade Tuvid Tekstil Mağaza Müdürü ( Bayan ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Mersin / Tümü Ridade Tuvid Tekstil

Ridade Tuvid Tekstil firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı ( Bayan ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Ridade Tuvid Tekstil Satış Danışmanı ( Bayan ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Mersin / Akdeniz Simit Sarayı

Simit Sarayı firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mersin Merkez Mağaza Ekip Üyesi ilanlarına göz atabilirsiniz.Simit Sarayı Mersin Merkez Mağaza Ekip Üyesi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...