Mersin İş İlanları

Şehir: Mersin

İstanbul, Ankara ve İzmir de tanıtımını gerçekleştireceğimiz gıda firmasının ürün ve satış destek çalışmalarını yürütmek üzere, zincir ve yerel mağazalarda görevlendirilecek çalışmaya istekli, dinamik adaylar aranmaktadır. Mağaza Sorumlusu olarak çalışacak adaylarda aradığımız özellikler:..

Mersin / Tümü Irmak Grup

DOĞAN JEO TERMAL ŞİRKETLER GRUBU BÜNYESİNDE, *KARİYER HEDEFLEYEN *PREZENTABL *DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE ÖZEN GÖSTEREN *İLETİŞİMİ KUVVETLİ *OFİS İÇERİSİNDE ÇALIŞACAK *TAKIM ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYABİLECEK *18-30 YAŞLARI ARASINDA AYRICA STAND HOSTESLİĞİ YAPABİLECEK BAY-BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ ..

Mersin / Mezitli Kuntbay A. Ş.

tasarım, grafik, web, adwors, seo çalışmalarında deneyimli uzman personel alımı yapılacaktır...

GÜZELLİK MERKEZİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE HALKLA İLİŞKİLER - ÖN BÜRO ELEMANI ALINACAKTIR..

Mersin / Tümü KARACA

Karaca firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Karaca Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Mersin / Tümü Okyanus Kimyasallar

Okyanus Kimyasallar firmasının aktif ilanlarına veya diğer Vasıflı Vasıfsız Eleman ilanlarına göz atabilirsiniz.Okyanus Kimyasallar Vasıflı Vasıfsız Eleman ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Mersin / Mezitli Yağmur Ayakkabıcılık

Yağmur Ayakkabıcılık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ayakkabı Pazarlama Elemanı ( Bay / Ehliyetli ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Yağmur Ayakkabıcılık Ayakkabı Pazarlama Elemanı ( Bay / Ehliyetli ) ilanı için başvuru süresi d..

Mersin / Tümü Kocayusuf Nakliyat

• Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun • Saha satış,hizmet ve satış konularında az 2 yıl çalışma deneyimi olan, • Akıcı ve düzgün bir diksiyona sahip, • İletişim becerileri, sunum yeteneği ve insan ilişkileri güçlü, • Özgüveni ve ikna kabiliyeti yüksek, •..

Mersin / Toroslar Denizler Grup

Bünyemizde çalışacak Maden Mühendisine ihtiyaç duyulmaktadır. Not: İş Güvenliği Uzmanı Belgesi de olması tercihimizdir. İrtibat: Bayram KANAR / 0.532 408 85 78..

Mersin / Akdeniz Sürmeli Cafe & Bar

BAYAN GARSON 2000 TL MAAŞ SSK + SERVİS ÇALIŞMA SAATLERİ: 11.00 - 23.00 0534 222-40-20 0530-372-05-21 0324-336-36-45..