Muğla Eleman İş İlanları

Şehir: Muğla Pozisyon: Eleman
Muğla / Tümü Titanic Hotels

İş TanımıTurizm sektöründe faaliyet gösteren oteller grubumuza ait  2016 yaz sezonunda açılacak olan  Titanic Deluxe Hotel Bodrum  bünyesinde ''Cankurtaran-Lifeguard'' olarak görevlendirilmek..

Muğla / Tümü Titanic Hotels

İş TanımıTurizm sektöründe faaliyet gösteren oteller grubumuza ait  2016 yaz sezonunda açılacak olan Titanic Deluxe Hotel Bodrum  bünyesinde "Misafir İlişkileri Elemanı" olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoru..

Muğla / Tümü Titanic Hotels

İş TanımıTurizm sektöründe faaliyet gösteren oteller grubumuza ait  2016 yaz sezonunda açılacak olan Titanic Deluxe Hotel Bodrum  bünyesinde "Güvenlik Elemanı" olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan Ni..

Muğla / Tümü Titanic Hotels

İş TanımıTurizm sektöründe faaliyet gösteren oteller grubumuza ait  2016 yaz sezonunda açılacak olan Titanic Deluxe Hotel Bodrum  bünyesinde "ÖN BÜRO – Gece Resepsiyonisti" olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz...

Muğla / Tümü Titanic Hotels

İş Tanımı  Turizm sektöründe faaliyet gösteren oteller grubumuza ait  2016 yaz sezonunda açılacak olan Titanic Deluxe Hotel Bodrum  bünyesinde "SPA&WELLNESS – Resepsiyonisti" olarak görevlen..

Muğla / Tümü Titanic Hotels

İş TanımıTurizm sektöründe faaliyet gösteren oteller grubumuza ait  2016 yaz sezonunda açılacak olan Titanic Deluxe Hotel Bodrum  bünyesinde "SPA&WELLNESS – Info Elemanı" olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşl..

Muğla / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ.A.Ş.; MUĞLA BODRUM'da açılacak olan CADDE FLO Mağazasında görevlendirmek üzere SATIŞ D..

Muğla / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ.A.Ş.; MUĞLA BODRUM'da açılacak olan CADDE FLO Mağazasında görevlendirmek üzere KASA SO..

Muğla / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıMuğla' nın Fethiye ilçesinde Sezonluk Sanal Market Personeli olarak görev yapacak kişiler,   İnternet üzerinden verilen ya da yat müşterilerine ait siparişlerin hazırlanıp, Müşterilerin adreslerine ya da yatlarına teslim edilm..

Muğla / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıMuğla Datça Bölgesinde Sezonluk Sanal Market Personeli olarak görev yapacak kişiler,   İnternet üzerinden verilen ya da yat müşterilerine ait siparişlerin hazırlanıp, müşterilerin adreslerine ya da yatlarına teslim edilmesinde..