Muğla Eleman İş İlanları

Şehir: Muğla Pozisyon: Eleman
Muğla / Bodrum CARREFOURSA

Bodrum CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodlarının okutulması, ..

GENEL NİTELİKLER Face Marin Döşeme Dekorasyon firmamızda görevlendirmek üzere ; * Seyahat Engeli Olmayan * Mobilya ve döşeme montajında deneyimli * Mesleğinde uzman * Müşteri Memnuniyeti Odaklı Çalışacak * Öğrenmeye Açık ve Kendini Geliştiren *..

Muğla / Bodrum Gündoğan Perde

Dikimci arıyoruz. Aranan Nitelikler Perde dikiminde deneyimli Ofis hizmetlerini üstlenebilecek 25-50 yaş aralığında Tam zamanlı çalışmaya uygun..

Muğla / Tümü Rüzgar Denizcilik

RÜZGAR DENİZCİLİK (32 YILLIK TECRÜBE İLE) ULUSLARARASI ÇALIŞAN; YOLCU GEMİSİ, RORO GEMİSİ, KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON, KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP..

Şirketimizin Bodrum ofisi için Muhasebe Elemanı ihtiyacımız bulunmaktadır. Şirketimiz; Yapı Denetim konusunda uzman, Muğla'nın en büyük yapı denetim şirketidir. Aşağıdaki ilanımızın sizin nitelikleriniz ile uyuştuğunu düşünüyorsanız bize dönüş yapmanızı rica ederiz. -Bodrum'..

Muğla / Marmaris KFC

YUM! eşsiz bir kültür, güçlü değerler ve harika insanların birarada olduğu büyük bir ailedir! Tüm Dünyada yaklaşık 40.000 restoranı ile 130 ülkede varolan Yum!, KFC, Pizza Hut ve Taco Bell restoran markaları ile tavuk, pizza ve Meksika usulü yemek kategorilerinde Dünya Lideri. ..