Muğla Eleman İş İlanları

Şehir: Muğla Pozisyon: Eleman

İş TanımıHizmet verdiğimiz hızlı tüketim sektörünün lider markası için, Satış noktalarının ziyaret edilmesi, Tanzim teşhir uygulamalarının yapılması, Müşteri ilişkilerinin yürütülmesi, Sipariş ve alacakların kontrolünün yapılması,..

İş TanımıHizmet verdiğimiz hızlı tüketim sektörünün lider firması için; Satış noktalarının ziyaret edilmesi, Tanzim teşhir uygulamalarının yapılması, Müşteri ilişkilerinin yürütülmesi, Sipariş ve alacakların kontrolünün yapılması,..

Muğla / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıBodrum’ da bulunan Restauranımız da  görev alacak aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşı arıyoruz. En az Lise  mezunu, Garson olarak minimum 2 yıl deneyimli, Servis ve sunum bilgisi iyi, Dış görünümüne önem veren, diksiyonu düz..

İş TanımıVestel bünyesinde açılacak olan merkez servislerde müşteri temsilcisi olarak görev yapacak, Gerekli hallerde diğer yetkili servislere kendi lokasyonlarından destek verebilecek, Günlük çağrıların takibi ve çözümlenmesi sürecinde rol alacak, Çağrı merkezinden gelen şik..

Biz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz? Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Takımımıza katılmak üzere; Ege Bölge Müdür..

Muğla / Bodrum Leopar Güvenlik

Bodrun Akyarlardaki site ve otel projemizde görev yapacak, YATILI kalacak Yaka Kimlik Kartlı Ö.G.G personeller alınacaktır. Projelerimiz devamlı olup,Çalışma şekli 8 saatlik vardiyalar halindedir.Yemek ve kalacak yer şirketimiz tarafından karşılanmaktadır. İRTİBAT TEL:0252 391 70 ..

Muğla / Bodrum Sole Boutıque Hotel

BODRUM merkez'de bulunan butik otelimize bay bayan 12 ay çalışacak eleman alınacaktır...

Muğla / Marmaris CARREFOURSA

Marmaris CarrefourSA mağazalarımızda ( Merkez,Armutalan,Datça,Selimiye,Bozburun) sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin sat..

Muğla / Fethiye CARREFOURSA

Fethiye CarrefourSA mağazalarımızda ( Merkez,Marina,Göcek) sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin ba..