Muğla Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Muğla Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
Muğla / Tümü Club Med

İş TanımıGöreviniz Insan kaynaklari müdürünün verdiği işlerden sorumlu olmak ve yoklugunda görevini devralma Yasal ve sosyal yükümlülüklere uyma İdari işlerin gerçekleştirilmesi (maaş ödemeleri, puantaj, sözleşmeler vb.)..

Muğla / Tümü Nikki Beach

İş TanımıYeni açılacak tesisimiz ve ekibimize katılacak, turizme gönül vermiş çalışma arkadaşları arıyoruz.   "Nikki Beach Resort & Spa, Bodrum”   Nikki Beach Resort & Spa..

Muğla / Tümü The Marmara Otelleri

İş Tanımı1978 yılından beri faaliyet gösteren ve Türkiye’de turizmin en köklü ve öncü kurumlarından biri olan The Marmara Grubu, toplam 5 oteli – The Marmara Taksim, The Marmara Pera, The Marmara Şişli, The Marmara Antalya, The Marmara Bodrum ve çok özel davetleri..

İş Tanımı Mağazanın tüm operasyonel ve yönetsel süreçlerinde görev yapmak, Mağaza personelini müşteri memnuniyeti ve satış performans odaklı olarak yönlendirmek, Ürün takibini yapmak,  Mağazanın teşhir düzenlenmesi ve denetimine destek verm..

Muğla / Tümü MEY İÇKİ

İş TanımıMey İçki, 3.5 Milyar TL'nin üzerindeki cirosu, 9 fabrikası ile sektöründe Türkiye'nin en büyük kuruluşudur. Ürün portföyü içerisinde Yeni Rakı, Tekirdağ Rakısı, Binboa, Istanblue, Smirnoff, Ciroc, Ketel One, Johnnie Walker, J&B, Baileys, Gordon’s , Zacapa, ..

Muğla / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı   MUĞLA MARMARİS TE YENİ AÇILACAK OLAN ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler Yönetici yeteneklerine sahip Müşteri Memnuniyeti odaklı İnsan ilişkilerinde başarılı Esnek çalışma sa..

İş TanımıCOLDWELL BANKER KİMDİR?   1906 yılında SAN FRANCISCO’da Colbert COLDWELL ve Arthur BANKER tarafından kurulan COLDWELL BANKER, Konut, Lüks Konut ve Ticari Gayrimenkul Danışmanlığı alanlarında Uluslararası en yüksek satış hacmine sahip, sektöründe dün..

Muğla / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıBodrum’ da bulunan Cafe / Restaurant / Bar / konseptli işyerimizde görev alacak aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşı arıyoruz.  *En az Lise ,tercihen Turizm MYO mezunu,  *Tercihen ingilizce bilen,  *Askerliğini yapmış,  *..