Nevşehir İş İlanları

Şehir: Nevşehir
Nevşehir / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-28 Yaş ar..

Nevşehir / Merkez Özdemirler Petrol Ürünleri

İşyerimizde çalıştırılmaz üzere genç dinamik Satış temsilcileri arıyoruz..

Nevşehir / Tümü Hermes Grup

1) Üretimini, imalatını, ithalattını, disribütörlüğünü ve al-satını yaptığımız, gıda, inşaat, sanayi ve diğer ürünlerimizin SATIŞINDA çalışacak. Mevcut müşteri portföyümüze yeni müşteriler ve pazarlar ekleyecek iş arkadaşları... -B SINIFI EHLİYETLİ, AKTİF ARAÇ KULLANAN.....

Nevşehir / Merkez Kapadokya Düşler Vadisi

Otelimizin genel işlerinden sorumlu olacak, kat temizliği, kazan işlerinden anlayabilen, müşterilere komilik yapacak genel hizmetli aranıyor. En az 5 yıl tecrübeli olması tercih edilir...

Nevşehir / Tümü Umurbey Denizcilik

ERSE DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ , YAĞCI , AŞÇI ,AŞÇI YARDIMCISI , GARSON - KAMAROT, ELEKTRİKÇİ , ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ +..

Nevşehir / Merkez Kayseri İletisim

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK FİRMALARINI TEMSİL EDEBİLECEK ÖZGÜVENE SAHİP FIRSATLARI DEĞERLENDİRMEK İSTEYEN ENERJİ VE TELEKOMİNİKASYON SEKTÖRÜNDE ÇALIŞACAK KENDİSİNE GÜVENEN, İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK, ÖĞRENİME AÇIK, HAYALLERİ VE HEDEFLERİ OLAN TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN LİDERLİK VASIFLARINA SAHİP HAKETTİĞİNİ K..

Güçlü mali yapısı ile tesis yönetimi sektörünün liderlerinden biri olan İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş. ; - Tesis Yönetimi ve İşletim Hizmetleri - Bakım Arıza ve Onarım Hizmetleri - Proje Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri - Data Center Kurulum Hizmetleri - Taahhü..

Nevşehir / Tümü Neşve

Türkiye genelinde açılacak şubelerimizde istihdam edilmek üzere; - Servis elemanları - Hostes - Aşcı ve aşçı yardımcıları _ Barista alınacaktır..

Biz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz? GÜVENLİK GÖREVLİSİ Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Takımımıza..