Nevşehir İş İlanları

Şehir: Nevşehir

İş TanımıMNG Kargo’nun Karaman, Kayseri, Konya, Nevşehir, Sivas illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, motive edici çalışma ortam..

İş TanımıNevşehirbulunan Doğtaş Exclusive Mobilya Satış mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,..

Nevşehir / Tümü GRATİS

İş Tanımı  Mevcut ve yeni açılacak mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sür..

Nevşehir / Tümü MEY İÇKİ

İş TanımıMey İçki, 3.5 Milyar TL'nin üzerindeki cirosu, 9 fabrikası ile sektöründe Türkiye'nin en büyük kuruluşudur. Ürün portföyü içerisinde Yeni Rakı, Tekirdağ Rakısı, Binboa, Istanblue, Smirnoff, Ciroc, Ketel One, Johnnie Walker, J&B, Baileys, Gordon’s , Zacapa, ..

İş Tanımı1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın FORUM KAPADOKYA AVM projemizde görevlendirilmek üzere,Aranan NiteliklerÖzel Güvenli..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları ve Çocuk Kulübü KAPADOKYA NEVŞEHİR Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ alınacaktır.Aranan Nitelikler  Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Çocukla..

İş Tanımı Mağazanın tüm operasyonel ve yönetsel süreçlerinde görev yapmak, Mağaza personelini müşteri memnuniyeti ve satış performans odaklı olarak yönlendirmek, Ürün takibini yapmak,  Mağazanın teşhir düzenlenmesi ve denetimine destek verm..

İş TanımıPerakendecilik sektöründe faliyet gösteren 16  mağazası ve yeni açılacak mağazalarımızda; Ayakkabı bölümü için personeller alınacaktır. Ayakkabı konusunda deneyimli,deneyim ve bilgilerini mağazalarımzda  çalışanlarımıza  ve müşterilerimize  akt..

İş Tanımıİkiler'e ait Nevşehir mağazamızda görev alabilecek;   • Tercihen sektörde deneyimli,• Temsil Yeteneği ve İletişim becerisi yüksek,• Müşteri ihtiyaçlarını iyi analiz edebilen,• Planlama ve Organizasyon yeteneği güç..

İş Tanımıİkiler’e ait Nevşehir mağazamızda görev alacak;   • Perakende sektöründe satış performansı yüksek,• Sektöre ilgi duyan, bu sektörde kendini geliştirmek ve öğrenmek isteyen, gelişime açık olan,• İnsan İlişkilerinde başa..