Sakarya İş İlanları

Şehir: Sakarya
Sakarya / Tümü Rüzgar Denizcilik

RÜZGAR DENİZCİLİK (32 YILLIK TECRÜBE İLE) ULUSLARARASI ÇALIŞAN; YOLCU GEMİSİ, RORO GEMİSİ, KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON, KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP..

Sakarya / Adapazarı Bye Bye Store

ERKEK GİYİM MAĞAZASINDA SİSTEMİMİZİ UYUM SAHLIYABİLECEK KENDİNİ VE İŞ SORUMLULUĞU BİLEN TECRÜBELİ BAY PERSONELLER ALINACAKTIR ///ASKERİ ÜCRETİN ÜSTÜNDE MAAŞI OLUP TAM ZAMANLI ÇALIŞACAK/// ///ÖZVERİLİ VE YENİLİĞE HER DAİM AÇIK /// ////KENDİNİ GELİŞTİRMEYE ÖNEM VEREN /// ///D..

Sakarya / Tümü Çakabey Denizcilik

ÇAKABEY DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ , YAĞCI , AŞÇI ,AŞÇI YARDIMCISI , GARSON - KAMAROT, ELEKTRİKÇİ , ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLER..

Sakarya / Tümü Barbaros Denizcilik

BARBAROS DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ , YAĞCI , AŞÇI ,AŞÇI YARDIMCISI , GARSON - KAMAROT, ELEKTRİKÇİ , ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLE..

Sakarya / Adapazarı Işık Hukuk Bürosu

Hukuk fakültesi mezun, Alanında en az 3 yıl tecrübeli Ekip çalışmasına yatkın, yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen, Analitik düşünebilen, çözüm odaklı ve iyi insan ilişkileri kurabilen Seyahat engeli olmayan ve şehir dışı duruşmalarına katılabilecek Dava takibi ..

SAKARYA - ADAPAZARI-ERENLER-SERDİVAN- AKYAZI-HENDEK BÖLGELERİNDE BULUNAN PROJELERİMİZ İÇİN AŞAĞIDAKİ NİTELİKLERE SAHİP ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ. * SİLAHLI/SİLAHSIZ GÜVENLİK KİMLİK KARTINA SAHİP,BAY ADAYLAR.(ASKERLİK SORUNU OLMAYAN) * 2'Lİ YADA 3'LÜ VARDİYA SİSTEMİNDE ÇALIŞABİLECEK,..

Sakarya / Hendek Netlog Lojistik Grubu

Her geçen gün büyümekte olan grubumuzun ” Sakarya - Hendek ” lokasyonlarında görevlendirilmek üzere; * Forklift ve Reach Truck kullanımı konusunda tecrübeli, * Forklift ehliyeti olan, * Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, * Akyazı veya Hendek' te ikamet e..

Avivasa Emeklilik Ve Hayat A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Finansal Danışman-Adapazarı ilanlarına göz atabilirsiniz.Avivasa Emeklilik Ve Hayat A. Ş. Finansal Danışman-Adapazarı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Exact Systems Kalite Kontrol Ltd Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kalite Mühendisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Exact Systems Kalite Kontrol Ltd Şti Kalite Mühendisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Sakarya / Hendek Simit Sarayı

Simit Sarayı firmasının aktif ilanlarına veya diğer Hendek - Ekip Üyesi ilanlarına göz atabilirsiniz.Simit Sarayı Hendek - Ekip Üyesi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...