Sakarya İş İlanları

Şehir: Sakarya
Sakarya / Erenler Eroğlu Boya Nalburiye

Eroğlu Boya Nalburiye firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe / Satış Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Eroğlu Boya Nalburiye Muhasebe / Satış Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin önlisans ve ya lisans programlarından mezun, • PC donanımsal arızalarına ve çevre birimlerine müdahale edebilecek • Microsoft Windows İşletim Sistemi ve ofis programlarına hakim • Ekip çalışmasına yatkın • Yoğun iş temposuna uyum..

Sakarya / Adapazarı Digiturk

Digiturk firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Digiturk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Sakarya / Adapazarı Bağışoğlu Gıda A. Ş.

BAĞIŞOĞLU GIDA TİC VE SAN AŞ olarak 1974 yılından bu yana gıda - meşrubat sektöründe hizmet veren şirketimiz ; PEPSİ - HAYAT SU - SIRMA - AKMİNA - KUZULKUK SODA - BEYPAZARI - AYTAÇSU- DURUSU - NESTLE PROFESSİONAL vb birçok lider markanın pazarlama ve satışını yapmaktadır Siparişlerin ha..

Sakarya / Tümü sodexo

SODEXO Entegre Hizmet Yönetimi AŞ olarak SAKARYA projelerimizde değerlendirilmek üzere, "Gıda Teknikeri" arayışımız bulunmaktadır. Başvuru için:0 530 505 61 76..

Sakarya / Tümü sodexo

SODEXO Entegre Hizmet Yönetimi AŞ olarak SAKARYA projelerimizde değerlendirilmek üzere, "Bulaşıkçı" arayışımız bulunmaktadır. Başvuru için:0 530 505 61 76..

Sakarya / Tümü sodexo

SODEXO Entegre Hizmet Yönetimi AŞ olarak SAKARYA projelerimizde değerlendirilmek üzere, "Aşçı/Aşçı Yardımcısı" arayışımız bulunmaktadır. Başvuru için:0 530 505 61 76..

Sakarya / Hendek Kupa Yemek

Kupa Yemek firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe - Finans Yetkilisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Kupa Yemek Muhasebe - Finans Yetkilisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Hizmet vermekte olduğumuz Dayanıklı Tüketim Malları sektöründe tanınmış bir dünya markası olan müşterimize bağlı olarak, Görev aldığı bölgede kendisine bağlı olarak çalışan promotör, full/part time tanıtım ekibinin yönetim ve organizasyonunu yapacak, Sorumlu olduğu bölge içerisinde bul..