Samsun İş İlanları

Şehir: Samsun

HASTANE DEMİRBAŞ - TEKSTİL MALZEMESİ ÜRETEN Ve DMO TEDARİKÇİSİ olan Şirketimizin Pazarlama Bölümünde çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. SAHA SATIŞ ELEMANI • Üniversite mezunu, • Hastane Tekstili ve Demirbaş Malzemesi Satış - Pazarlama süreçlerind..

Samsun / Tümü DOĞUŞ ÇAY

Aranan Nitelikler: Aktif çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, İnsan ilişkileri güçlü, Kendine güvenen, Dış görünüşüne dikkat eden, Diksiyonu düzgün, Ekip çalışmasına uyumlu, Mümkünse önceden tecrübesi olan, Yüksek iletişim ve ikna becerisi olan,..

Samsun / Tümü Genc-Liderler

Kendi eğitim modelimizde yetiştirilmek üzere İngilizce Öğretmeni olmak isteyen Farklılık yaratabileceğine inanan Çocuklarla iletişimi güçlü Etkin ve çok yönlü eğitimin enerji , motivasyon ve sorumluluk niteliklerini taşıyabilecek Takım arkadaşları arıyoruz...

Samsun / Tümü Genc-Liderler

Kendi eğitim modelimizde yetiştirilmek üzere İngilizce öğretmenliği alanında uzmanlaşmayı hedefleyen Farklılık yaratmak isteyen Çocuklarla iletişimi güçlü Etkin ve çok yönlü eğitimin enerji , motivasyon ve sorumluluk niteliklerini taşıyabilecek Takım arkadaş..

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE AUTOCAD PROGRAMINI AKTİF KULLANABİLEN MOTİVASYONU YÜKSEK SORUMLULUK SAHİBİ EKİP ARKADAŞI ARIYORUZ...

Samsun / İlkadım Eskan Danışmanlık Hizmetleri

Samsun merkezde ki ofisimize * Satış tecrübesi olan veya satış konusunda yetiştirilmek üzere * İkna kabiliyeti yüksek, Yoğun çalışma temposuna alışkın * 18-28 yaş arası, * Diksiyonu düzgün, * Prazantable, Kılık kıyafet, Bakımına özen gösteren * En az lise m..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider Elektronik firması Yeni başlayacak Projelerimiz için satış temsilcileri arayışındayız; Aranan Nitelikler : - 18-35 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamaml..

Samsun / Çarşamba Midilli Restaurant Cafe

TESİSİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TECRÜBELİ GARSON ALINACAKTIR..

Samsun / Atakum Ays Yalıtım

Yalıtım Sektöründe Öncü Olan Firmamıza, -LOGO Programını Aktif Kullanabilen, -Müşteri Cari Hesaplarını Takip Edebilecek, -Stok Takibi Yapabilecek, Muhasebe Elemanı Alınacaktır...

TÜRKİYE'NİN BİR ÇOK İLİNDE ŞUBESİ BULUNAN KURUMSAL FİRMAMIZIN SAMSUN -TRABZON ŞUBESİNE DİKSİYONU DÜZGÜN BAKIMLI DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ÖNEM VEREN EKİP ÇALIŞMASI İÇİNDE OLAN DÜZENLİ VE DİSİPLİNLİ HALKLA İLİŞKİLER ELEMANI ARIYORUZ. DETAYLAR İŞ..