Samsun İş İlanları

Şehir: Samsun
Samsun / İlkadım Samcity Rent A Car

Samcity Rent A Car firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Elemanı ( Bay ilanlarına göz atabilirsiniz.Samcity Rent A Car Saha Elemanı ( Bay ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

KROMEKS ENDÜSTRİYEL MUTFAK BÜNYESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE, *TERCİHEN ÜNİVERSİTE MEZUNU *28 YAŞINI AŞMIŞ ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ *MOTİVASYONU YÜKSEK *SORUMLULUK SAHİBİ VE DİKKATLİ *ÇÖZÜM VE SONUÇ ODAKLI *DÜZGÜN DİKSİYONLU VE İLETİŞİMİ GÜÇLÜ *EKİP ÇAL..

Samsun / Tümü Lösder

1300 TL NET MAAŞ Aranan Nitelikler NET 1300 TL MAAŞ LA Derneğimizin bünyesinde boyama kitabı satışı yapıcak saha satış elemanları alınacaktır . Ekıbı olan arkadaslar ıs mı arıyorsunuz işte fırsat ucret dolgundur part tame full tame calısmak ısteyen başvurabilir...

Rasyonel Bilgi Ve İletisim Teknolojileri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ofis Yöneticisi / Ön Muhasebe Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Rasyonel Bilgi Ve İletisim Teknolojileri Ofis Yöneticisi / Ön Muhasebe Elemanı ilanı içi..

Samsun / Atakum 5s Otomotiv

5s Araç Kiralama Firmamızda, Operasyon Şefi ve Araç Teslimat elamanı arayışımız bulunmaktadır. Kısa ve uzun dönem Araç kiralama operasyonları yapan şirketimiz yeni şubeler açmakta, dolayısıyla hedefleri olan, kariyerini ve kazancını yükseltmeyi kendine amaç edinmiş hırslı takım arkadaşları aramaktay..

Samsun / İlkadım Kayır Elektronik

Arçelik & Beko Yetkili Servisinde çalışmak üzere; -Diksiyonu düzgün , - Lise veya yüksek okul mezunu, - Yoğun telefon trafiğini kaldırabilecek, - Takım çalışmasını yatkın, - 30 yaşını aşmamış, - Telefonda satış yapabilecek, - İş yerine gelen müşteriyi ka..

Samsun / Tekkeköy Sms Bilişim

BOSCH, SIEMENS ve PROFİLO markalarına destek olmak amacı ile Samsun'da bulunan Çağrı Yönetim Merkezi'nde görevlendirilmek üzere engelli takım arkadaşı aramaktayız. Engelli personel kapsamında değerlendirilebilecek adaylarımızın ön yazılarında, engellerini ve engel derecelerini net olarak açıklamalar..

Samsun / Tümü Avantage Shop

Üreticisi olduğumuz ürünlerimizin İstanbulun Tüm ilçelerinde ve Civar illerde belirlenmiş olan işyerlerine pazarlanması çalışmalarında Maaş+Prim sistemiyle çalışabilecek Bay ve Bayan Ekip Arkadaşları Aramaktayız. Ülke çapında milyonlarca ev ve işyerinde firmamızca satılan ürünler yüksek..