Şanlıurfa Eleman İş İlanları

Şehir: Şanlıurfa Pozisyon: Eleman
Şanlıurfa / Merkez Bms Group

ŞANLIURFA VE GAZİANTEP BÖLGESİNDE TEMİZLİK PERSONELLERİ ALINACAKTIR *ÇALIŞMA ŞEKLİ 2 SAAT(09:00/11:00) *SGK *5424281887..

Şanlıurfa / Tümü CarrefourSA

İş TanımıŞanlıurfa Siverek CarrefourSA Süper marketimizde görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşt..

İş TanımıŞanlıurfa ilindeki birimlerimizde Saha Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,   Yaya/Araçlı kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube içi operasyonunda, k..

ŞANLI URFA 2. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE MOTOR İMALATI YAPAN FABRİKAMIZA BOBİN SARMA MAKİNASINDA BOBİN ÇIKARACAK BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR..

İş TanımıTarım Sektöründe Faaliyet Gösteren Firmamıza Adana, Hatay, Diyarbakır, Urfa ve Ege Bölgesinde istihdam edilmek üzere Ziraat Mühendisleri alınacaktır.Aranan Nitelikler•             Ziraat Fakültesi (Tarla Bitkileri Bölümü) mezunu,..

Şanlıurfa / Tümü TRİO PAZARLAMA ÇÖZÜMLERİ

İş TanımıTrio Pazarlama Çözümleri, 1991 senesinden beri birçok markaya hizmet vermeye devam eden doğrudan pazarlama ajansıdır. Hizmet vermekte olduğumuz, Dayanıklı Tüketim, Küçük Ev Aletleri sektörünün öncü markalarından biri için; alışveriş merkezlerinde bulunan corn..

İş Tanımı· Misafirlerimizi güler yüzle karşılayıp doğru şekilde siparişlerini alacak, · Menüde yer alan ana ve yardımcı ürünlerin satışını gerçekleştirmek adına müşteriye bilgi verecek, · Servis alanları ve masa temizliği, düzenini sürekli..

İş TanımıHayata Destek Derneği (HDD) Türkiye ve çevre bölgelerde afet risklerinin azaltımı, afete hazırlık ve acil durum müdahalesi alanlarında çalışmalar yapan bağımsız bir insani yardım kuruluşudur. HDD toplumsal katılımı öncelikli tutarak, yerel kapasiteyi geliştirmek, afe..

İş TanımıŞanlıurfa’da bulunan Anadolu Sağlık Meslek Lisemize, mesleğini ve öğrencileri seven, takım çalışmasına yatkın, özverili, iş ahlakına sahip, yaptığı işin ciddiyetinin farkında olan, sorumluluk sahibi, mesleki ve kişisel gelişimi önemseyen Hemşirelik Meslek Dersl..

Şanlıurfa / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı  ZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; ŞANLURFA PIAZZA AVM'de bulunan FLO mağazasında görevlendirmek üzere PART TİME SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır..