Şanlıurfa Eleman İş İlanları

Şehir: Şanlıurfa Pozisyon: Eleman
Şanlıurfa / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı  ZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; ŞANLIURFA URFACITY'de bulunan FLO mağazasında görevlendirmek üzere PART TİME SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır...

İş TanımıHedef Başarmaksa Doğru Yerdesiniz...Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olarak,4.500'in üzerindeki çalışanımızla,İstanbul’da 4, Malatya ve Şanlıurfa’da toplam 6 ayrı lokasyonda80’den fazla iş..

İş TanımıHedef Başarmaksa Doğru Yerdesiniz...Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olarak,4.500'in üzerindeki çalışanımızla,İstanbul’da 4, Malatya ve Şanlıurfa’da toplam 6 ayrı lokasyonda80’den fazla iş..

İş Tanımı· Misafirlerimizi güler yüzle karşılayıp doğru şekilde siparişlerini alacak, · Menüde yer alan ana ve yardımcı ürünlerin satışını gerçekleştirmek adına müşteriye bilgi verecek, · Servis alanları ve masa temizliği, düzenini sürekli..

Şanlıurfa / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

İş TanımıŞanlıurfa’nın en hareketli bölgelerinden birinde  URFACİTY  Alışveriş Merkezinde yer alan BOYNER MAĞAZASI için,                         'Satış Danışmanı' pozisyonunda yeni bir ekip üyesi aramaktadır ve ..

İş TanımıURFACİTY  Alışveriş Merkezinde yer alan BOYNER Mağazamız için, 'KASİYER' olarak görev yapacak takım arkadaşları arıyoruz. İŞ TANIMI: Satış katlarında bulunan kasal..

Şanlıurfa / Tümü BİRLEŞİK ARAŞTIRMACILAR

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, - Ke..

İş Tanımı1992 yılında kurulan Toru Şirketler Grubu, hizmet sektörü, ithalat, eğlence, medya ve perakende sahalarında faaliyet göstermektedir. Dinamik yapısıyla hızla büyümeye devam eden Toru Grubu faaliyet gösterdiği sektörlerde lider ve yenilikçi olma vizyonuyla hareket etme..

İş Tanımıİlkeli ve Tarafsız Habercilik; Kanal Urfa TV şirketimize bağlı olarak Reji departmanın da görev yapabilecek; -  saat 20.00 ile 09.00 arası görev yapmak üzere ve kajeden bilgiye sahip, - uplinkçi ve sesçi,    ..