Tekirdağ Eleman İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Eleman

1999 yılından Beri Açıkhava Reklam Sektöründe Kurumsal Yapıda Faaliyet Gösteren Firmamıza Baskı Yapılmış Ürünlerin Folyo Uygulamalarını, Tabela Montaj işlerini Yapabilecek Tecrübeli veya Yetiştirilmek üzere Tecrübesiz İş Arkadaşları Aramaktayız. Yapılacak İşlemler : * Şirket içi ..

Market Group olarak 12 yıldır doğrudan pazarlama alanında lider firma olarak 1 milyon kişiye istahdam sağlamış sektöründe öncü bir firmayız. Sektöründe lider bir çok firma ürününün tanıtım ve reklamını yapan Market Group satış oranlarını ciddi bir farkla artırmaya devam etmektedir...

Tekirdağ / Çorlu Köseoğlu Grup

*Kalite kontrol bölümünde yapılan işlerin takibi *Dokuma bölümünden çıkan, fasondan gelen bütün kumaşların kalite kontrollerini yapmak *Dokunan kumaşların proses ve işleyişini kontrol etmek *Fasondan gelen tüm kumaşların kalite kontrol işlemlerini yapmak *Kumaşlarda olası h..

Tekirdağ / Çorlu Köseoğlu Grup

ÇORLU / TEKİRDAĞDA BULUNAN TÜL-PERDE DOKUMA FABRİKAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE DENEYİMLİ DOKUMACILAR ALINACAKTIR. ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ OLMASI ŞARTI ARANMAKTADIR...

Tekirdağ / Çerkezköy TECHNOcast Otomotiv Sanayi

Genel nitelikler • Teknik Lise veya Endüstri Meslek Liselerinin Makine veya ilgili alanlardan mezun, • Döküm sektöründe endüstriyel hidrolik ve pnömatik sistemlerde bakım,onarım ve arıza bulma/giderme konularında tecrübeli, • Teknik resim okuyabilen,..

Tekirdağ / Çerkezköy YKK Metal ve Plastik Ürünleri

Tekstil aksesuarları üretimi konusunda faaliyet gösteren uluslararası bir Japon şirketi olan YKK'nın Çerkezköy’deki fabrikasında Yeni Renk Geliştirme Asistanlığı pozisyonunda görev alacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşı aranmaktadır. Genel Nitelikler; -Lise ya da Meslek..

Tekirdağ / Çorlu Üstün İş Makina

ERGENE VELİMEŞEDE bulunan işyerimize, -Depo ve Sevkiyatta çalışacak, -Stok kodlama sisteminde Barcode sistemlerinde bilgi sahibi, -El terminali kullanmış olan, -B sınıfı , tercihen E sınıfı ehliyet sahibi, SRC 2 belge sahibi. -Forklift kullanma belgesi olan , tercihen..

Tekirdağ / Çerkezköy Kale Kilit

Meslek Yüksekokulu veya Meslek Lisesi Mezunu (Torna, Tesviye, Makine, Motor, Metal bölümlerinden mezun). * Ölçüm aletlerini kullanabilen (Kumpas, mikrometre v.b..). * Teknik resim okuyabilen. * Vardiyalı sistemde çalışabilecek. * Montaj tecrübesi olan. * CNC/ Freze, pre..

Tekirdağ / Çerkezköy Erreklam

Reklamcılık sektöründe faliyet gösteren firmamıza ; *montaj konusunda deneyimli Takım arkadaşları aramaktayız..

Tekirdağ / Çerkezköy Güven Akdev Yapı San Ve Tic Ltd Şti

Deneyimli daha önce emlak firmasında call center olarak çalışmış diksiyonu düzgün ikna yeteneğin yüksek çalışma arkadaşları aranmaktadır...