Tekirdağ Eleman İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Eleman
Tekirdağ / Çorlu Marmara Yapı

İnşaat malzemeleri satışı yapan firmamızda, pazarlamada çalıştırılmak üzere, aktif pazar araştırması yapabilecek, deneyimli satış pazarlama elemanları alınacaktır...

Tekirdağ / Çerkezköy Görgülü Grup

Görgülü Grup şirketlerimizden "Akduman Gıda A.Ş. şirketimizin Beyciler Köyü'nde bulunan Ocaliptus Doğal Kaynak Suyu dolum tesisinde çalışmak üzere Ön Muhasebe Elemanı" aranmaktadır. Aranan Şartlar; - Ticaret Lisesi, Ön Lisans, Lisans Mezunu - Muhasebe, Maliye bölümlerinden..

Tekirdağ / Çorlu CRT HUMAN

CRT Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Crt Human ; kurum ve kuruluşların iş yaşamlarında istedikleri vizyona ulaşabilmeleri için gerekli olan nitelikli iş gücünü sağlamak amacıyla 1997 yılında kurulmuştur. Profesyonel hizmet kalitesiyle insan kaynakları, bordrolama, seçme yerleştirme, döne..

Tekirdağ / Tümü toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

Tekirdağ / Çorlu Alya Grup

• Çorlu da bulunan SİLAHLI projemizde görevlendirmek üzere, • 8 saat 3 Vardiya sisteminde çalışacak, • 25-35 yaş arası , 5188 sayılı kanun kapsamında SİLAHLI Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip • Bay Özel Güvenlik Personellerine ihtiyaç vardır. • Not: Maaş,Sosyal haklar ve tüm..

Tekirdağ / Çorlu Ayso Gıda Ve Yemek Üretim

GIDA SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA, *BAY - BAYAN *EN AZ ORTAOKUL MEZUNU *VASIFLI - VASIFSIZ PERSONELLER ALINACAKTIR...

Tekirdağ / Muratlı Zümre Metalurji San Ve Tic Ltd

Büyükkarıştıran 'da faaliyet gösteren işyerimiz için, CNC, Torna ve freze tezgahlarında , kaynak atölyesi ve polisajda çalıştırılmak üzere vasıflı ve vasıfsız eleman alınacaktır. Aranan nitelikler: Ekip çalışmasına uyum gösterebilecek, Asgari teknik lise mezunu,..

Tekirdağ / Çerkezköy RECORDATI İLAÇ

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikamızın Planlama & Lojistik departmanında görevlendirilmek üzere; - En az lise mezunu, - Depo, lojistik, sevkiyat bölümlerinde, tercihen İlaç veya Gıda sektöründe 1-2 yıl tecrübeli, - Tekirdağ Çerkezköy veya civarında ikamet eden/..

Tekirdağ / Çerkezköy RECORDATI İLAÇ

İlaç sektöründe faaliyet gösteren uluslararası şirketimiz için ÜRETİM departmanlarında görevlendirilmek üzere; • En az lise mezunu, • Tecrübesiz veya Üretim departmanlarında 1-2 yıl tecrübeli, • Tekirdağ Çerkezköy veya civar ilçelerde ikamet eden/edebilecek, • Esnek..

Tekirdağ / Çorlu Sembol Osgb

İkitelli Merkezli Ortak Sağlık güvenlik birimimizin, Çorlu Şubesinde Tam zamanlı olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki kriterlere uygun çalışma arkadaşı arayışımız vardır; * Müşteri ziyaretleri gerçekleştirmek * Şirket stratejileri ve hedefleri doğrultusunda pazar payını..