Tekirdağ Eleman İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Eleman
Tekirdağ / Çorlu Migros

Genel Nitelikler: En az lise öğrenci, Dinamik iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İş Tanımı: FT Kasiyer olarak; Müşterileri güler yüz ile karşılamak ve uğurlamaktan, Güncel kampanyaları takip etmekten, Kasa ve çevresinin düzeninden,..

Tekirdağ / Çorlu Ayser Gıda A. Ş.

Çorlu'da ikamet eden Market Elemanı aranmaktadır. Başvuru için aşağıdaki GSM numarasını arayınız...

Tekirdağ / Çorlu Ayser Gıda A. Ş.

Çorlu'da ikamet eden Tanzim Teşhir Elemanı aranmaktadır. Başvurularınız için aşağıdaki GSM numarasını arayınız...

Tekirdağ / Çorlu Ayser Gıda A. Ş.

Çorlu'da ikamet eden Reyon Elemanı aramaktayız. Başvuruların belirtilen GSM numarası aranarak yapılması gerekmektedir...

Tekirdağ / Çorlu Ayser Gıda A. Ş.

Çorlu'da ikamet eden, market sektöründe çalışacak vasıfsız elemanlar aranmaktadır...

Tekirdağ / Çorlu Ayser Gıda A. Ş.

*Müşterilerin talepleri doğrultusunda etkili hizmetin sunulması, *Temizlik ve hijyen kuralları konusunda titiz, *Esnek ve vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, *İletişim yeteneği güçlü, ikna kabiliyeti kuvvetli, *Müşteri memnuniyetine önem veren, pratik,güler yüzl..

Tekirdağ / Çorlu Ayser Gıda A. Ş.

En az Lise mezunu, Tercihen perakende mağazacılık konusunda deneyimli, Kariyerini mağazacılık sektöründe devam ettirmeyi hedefleyen, Yoğun tempoda esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, Detaylara önem veren, dikkatli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş, İletişimi ..

Tekirdağ / Çorlu Emin Endüstriyel Mutfak

"Teknik Servis Personelleri" aranmaktadır. - Lise veya Meslek Yüksek Okulu Elektrik & Elektronik bölümlerinden mezun. - Elektronik , Mekanik, soğutma bilgisi olan, tecrübeli , (Beyaz eşya servisinde çalışmış olabilir) - Analitik düşünen,sorun çözme ve sistem geliştir..

Tekirdağ / Çorlu Alya Grup

Çorlu da bulunan SİLAHSIZ projemizde görevlendirmek üzere, • 12 /24 sisteminde çalışacak • 25-45 yaş arası , 5188 sayılı kanun kapsamında SİLAHSIZ Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip • Bay Özel Güvenlik Personellerine ihtiyaç vardır. • Not: Maaş,Sosyal haklar ve tüm yasal işl..

Biz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz? GÜVENLİK GÖREVLİSİ Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Takımımız..