Tekirdağ İş İlanları

Şehir: Tekirdağ
Tekirdağ / Çorlu Öncü Veteriner Kliniği

Küçük hayvan üzerine çalışan kliniğimizde ehliyeti olan, öğrenmeye açık, mesai saatlerini önemsemeyen, klinik bölümlerinin tüm sorumluluklarını üstlenecek erkek teknisyen arıyoruz...

Tekirdağ / Çorlu Altınordu Gayrimenkul

Çorlu merkezli olmak üzere tüm trakya ve istanbulda kurumsal bir anlayışla faaliyet gösteren ofisimize aşağıdaki niteliklere uygun gayrimenkul danışmanı aranmaktadır. * Diksiyonu düzgün * Dış görünüşune özen gösteren * İnsan ilişkileri güçlü * Problem çözme yeteneğine sahip..

Tekirdağ / Çorlu Köseoğlu Grup

Ev Tekstil imalatı ve ihracatı yapan Şirketimizin, Tekirdağ/Çorlu’da faaliyet gösteren dokuma tesislerimizde görevlendirilmek üzere Çay Servis ve Temizlik elemanı alınacaktır. GENEL NİTELİKLER -Genel hijyen ve temizlik kurallarına uyum sağlayabilecek -Dikkatli ve düze..

Tekirdağ / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Tekirdağ / Çorlu Ayser Gıda A. Ş.

Çorlu'da ikamet eden, Dinamik, Disiplinli, Personel yönetebilecek, İyi şartlarda çalışacak, Kariyer hedefleyen, Mağaza Yöneticisi aramaktayız...

Tekirdağ / Çorlu toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

BÖLGE SATIŞ VE OPERASYON SORUMLUSU Firmamız Bozuk Para ile çalışan otomat makineleri konusunda faaliyet göstermektedir. Aşağıdaki niteliklere sahip, takım arkadaşları aramaktayız. ARANAN NİTELİKLER • 35 Yaşını aşmamış olmak. • Askerlik Hizmetini tamamlamış. • Akti..

Tekirdağ / Çorlu FLO Mağazacılık

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, tercihen yüksekokul mezunu, İş sorumluluğuna sahip, Müşteri odaklı düşünen, Tercihen Perakende sektöründe satış danışmanlığı tecrübesine sahip, Dinamik, güler yüzlü ve takım çalışmasına yatkın, Esnek çalışma saatleri ve yoğun iş..

Tekirdağ / Çorlu Lotus Güzellik Salonu

ÇORLUDA FAALİYETE GEÇECEK SPOR SALONUMUZDA ÇALIŞMAK ÜZERE, BEDEN EĞİTİMİ MEZUNU BAYAN FITNESS EĞİTMENİ ARIYORUZ.FOTOĞRAFSIZ BAŞVURULAR DİKKATE ALINMAYACAKTIR...

Tekirdağ / Çerkezköy Şaban Açıkgöz A. Ş. / Astrocam

Aranan Özellikler: 22-35 yaş arası olan, Vardiyalı çalışma saatlerine uygun olan, (Sabah Saati 08:00/16:00, Akşam Saati: 16:00/24:00) Takım çalışmasına yatkın olan, Asgari ortaokul mezunu olan, Deneyimli / Deneyimsiz,..