Tekirdağ İş İlanları

Şehir: Tekirdağ
Tekirdağ / Çorlu FLO Mağazacılık

GENEL NİTELİKLER Yarı zamanlı çalışmak isteyen, İş sorumluluğuna sahip, Müşteri odaklı düşünen, Tercihen üniversite öğrencisi, Perakende sektöründe satış danışmanlığı tecrübesi kazanmak isteyen, Dinamik, güler yüzlü ve ekip çalışmasına yatkın, Esnek ç..

Tekirdağ / Saray Ayser Gıda A. Ş.

Saray'da açılacak Halk Tanzim satış yeri için Genel Başvuruları kabul etmekteyiz...

Tekirdağ / Saray Ayser Gıda A. Ş.

Manav tezgahı konusunda deneyimi olan, Gıda hijyeni ve kişisel hijyen uygulamalarına dikkat eden, Ürün takip, teşhir ve satışını yapabilecek, Güler yüzlü ve iletişimi kuvvetli, İnsan ilişkilerinde başarılı, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, 'Manav Personeli' a..

Tekirdağ / Saray Ayser Gıda A. Ş.

Perakendeciliğin dinamiklerine hakim olan, Stok sipariş yönetimine hakim, Karlılık ve verimlilik süreçlerini yönetebilen, Mağaza matematiğini bilen, Raporlama ve analitik becerilerine sahip, Personelini, ürününü, müşterisini ve bölgedeki rakiplerini yönetebilen takım ar..

Tekirdağ / Saray Ayser Gıda A. Ş.

En az lise mezunu, Benzer pozisyonda deneyim sahibi, Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, Vardiyalı çalışma konusunda sıkıntı yaşamayacak, Diksiyonu düzgün, güler yüzlü, insan ilişkileri kuvvetli, Tecrübeli veya Yetiştirilmek Üzere Çalışma Arkadaşları aramaktayız...

Tekirdağ / Saray Ayser Gıda A. Ş.

'Şarküteri' görevlisi arkadaşlarımızı arıyoruz, Mesleğinde deneyimli, Müşteri memnuniyetini benimseyen, Esnek ve yoğun çalışma saatlerinden olumsuz etkilenmeyecek, Ekip çalışmasına yatkın, Tezgah temizliğini ve görselliğini kontrol edebilecek, Şarküteristl..

Tekirdağ / Çorlu Power Otomasyon Ve Makine Aş.

İŞ TANIMI Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan firmamızın Otomasyon departmanında , özel nitelikli makine,robot ve üretim hattı projelerinde görevlendirmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip PLC yazılımcı alınacaktır. GENEL NİTELİKLER • İleri seviye SIEM..

Tekirdağ / Merkez Namık Kemal Yay-Pet

VARDİYALI ÇALIŞMA DÜZENİNE UYUM SAĞLAYABİLECEK, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI ÇALIŞACAK ELEMANLAR ALINACAKTIR..

Tekirdağ / Çerkezköy Çerkezköy Haber Gazetesi

Gazetemizde grafik bolumunde calistirilmak uzere grafikerler alinacaktir...

Tekirdağ / Çerkezköy TECHNOcast Otomotiv Sanayi

Genel nitelikler: •MRP sistemleri hakkında aktif iş tecrübesi tercihen LOGO Yazılım bilgisi olan •Tercihen üretim planlama tecrübesi olan. •Hedef ve sonuç odaklı •İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce •Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak •..