Tekirdağ İş İlanları

Şehir: Tekirdağ
Tekirdağ / Merkez Namık Kemal Yay-Pet

YAYOBA otelimizde çalışacak ; * En az B sınıfı ehliyetli, * Aktif şekilde araç kullanabilen, * Misafir karşılayabilecek, * Güler yüzlü, * İnsan ilişkileri kuvvetli, Vale ve belboy'luk yapacak personel alınacaktır. '' TEKİRDAĞ'DA İKAMET EDEN ADAYLAR ..

Tekirdağ / Çorlu Galen Restoran

Çorlu Galen restoranında çalışmak üzere, -Takım çalışmasına uyumlu, - Dinamik ve çalışkan, - Müşteri memnuniyetine özen gösteren, - Renkli, canlı, enerjik ve arkadaşça bir ortamda çalışmak isteyen, - 17 yaşını doldurmuş, - Full-time/part-time restoran S..

Tekirdağ / Çerkezköy sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMET YÖNETİMİ A.Ş. Tekirdağ çorlu projemizde değerlendirmek üzere Çerkezköy , Kapaklık Kızılpınar Saray çevresinde ikamet eden gıda teknikerliği bölümünden mezun toplu yemekte 2 yıl tecrübeli bay gıda teknikerine ihtiyacımız..

Tekirdağ / Çerkezköy RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

"Semtinizin Süpermarketi" vizyonu ile 43 şubesinde hizmet vermekte olan Rammar, Çerkezköy'de bulunan misafir salonunda görevlendirmek üzere Şarküterist , Kasap, Manav, Reyon Görevlisi ve Kasiyer Görevlileri aramaktadır...

Tekirdağ / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan ''Uluslararası '' bir firma için ; Sahada (Tekel bayii,Bakkal,Market,Büfe,Gazete Bayii gibi satış noktaların da Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız.. * BÜTÇE * 1500 TL NET MAAŞ + AGİ(12..

Tekirdağ / Çerkezköy Bahçe Kapı Mobilya

Mobilya ustası alınacaktır kapı mutfak imalatından anlıyan usta alınacaktır maaşı 2400 yazılmıştır kişiyle konuşulup ona göre maaş ayarlanabilir..

Tekirdağ / Çorlu Efe Tech Bilişim

Güvenlik Kameraları Ve Alarm Sistemleri Montajında Çalışacak İş Arkadaşları Aranıyor. Maaş + Sigorta + Yemek..

Tekirdağ / Marmaraereğlisi Şahpet

ÖN SAHA SATIŞ ELEMANI(POMPACI) Lise ve dengi okullardan mezun, Askerlik görevini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli, Aktif satış elemanı olarak daha önce çalışmış, Vardiyalı sistemde çalışabilecek Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek. ARAN..

ÇORLU MERKEZ BÖLGESİNDE BULUNAN FABRİKA PROJEMİZE BAY ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ ARANMAKTADIR . ÇALIŞMA SİSTEMİ : 2 + 2 + 2 NET MAAŞ : 1650 + YEMEK + SGK ALDIĞI MAAŞ ÜZERİNDEN BAŞVURULARINIZ İÇİN : 0549 209 84 64 - - 0549 723 08 89 NOT : 5188 YA..

ÇORLU MERKEZ BÖLGESİNDE BULUNAN FABRİKA PROJEMİZE BAY ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ ARANMAKTADIR . ÇALIŞMA SİSTEMİ : 2 + 2 + 2 NET MAAŞ : 1650 + YEMEK + SGK ALDIĞI MAAŞ ÜZERİNDEN BAŞVURULARINIZ İÇİN : 0549 209 84 64 - - 0549 723 08 89 NOT : 5188 YA..