Yalova İş İlanları

Şehir: Yalova
Yalova / Çınarcık Beyttürk

BEYTTÜRK bünyesinde bulunan konut projelerinin müşterilere tanıtılması ve proje satışının gerçekleştirilmesi, Faaliyet Raporlarının hazırlanması, Müşteri takiplerinin yapılması, Müşterilerin kampanya ve yeniliklerden haberdar edilmesi, Satışların geliştirilmesi ve arttırılma..

Yalova / Tümü CarrefourSA

İş TanımıCarrefourSA bünyesinde, Marmara  bölgemizde mevcut ve yeni açılacak olan marketlerimizde görevlendirmek üzere en az 2 yıl tecrübeli Market Yönetici Adayları aranıyor.Aranan Nitelikler- MYO veya Üniversite mezunu,- Tercihen ingili..

TÜRKİYE GENELİNDE 76 BAYİSİYLE HİZMET VEREN BİR YENİSİ DE YALOVA DA AÇILMIŞ OLAN MELTEM BEBEK VE GENÇ ODALARI MAĞAZAMIZA SATIŞ TEMSİLCİSİ ALINACAKTIR SATIŞTA TECRÜBELİ İYİ DERECE BİLGİSAYAR BİLEN ÖN MUHASEBE TUTABİLEN GÜLER YÜZLÜ KILIF KIYAFETİNE ÖZEN GÖSTEREN KENDİ İŞ YERİ GİBİ BENİMSEYE BİLE..

Yalova / Termal Black Bırd Termal Hotel

Departmaninda görev yapacak, tecrübeli temizlik bayan görevlisi alinacaktir...

İş Tanımı"Özel Yalova Hastanesi"nde çalıştırılmak üzere tam zamanlı, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı aranmaktadır.Aranan Nitelikler Branşı ile ilgili bilimsel gelişmeleri yakından takip eden, Alanında deneyimli, İletiş..

Yalova / Tümü MEKTEBİM KOLEJİ

İş TanımıMektebim Okulları, kurulduğu günden bu yana içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilip ona göre hazırlıklarını yaparak, tüm öğrencilerini Atatürk ilke ve devrimleri ışığında, akademik ve sosyal yönden yurt içinde ve dışın..

İş TanımıŞirket / İş Tanımı   Öğrenci misiniz ? Boş zamanlarınızı paraya mı çevirmek istiyorsunuz ? Ek gelir nasıl kazanırım diye mi düşünüyorsunuz ? O halde mutlaka bu ilana bir gözatın deriz ! Market Tanıtım Aktivelerinde Haft..

Yalova / Altınova Vialed Aydınlatma Sistemleri

Tuzla ve Yalova tersanelerinde yürütülmekte olan gemi inşa gemi elektrik Projelerimizde görevlendirilmek üzere MYO elektrik mezunu ya da teknik meslek liselerinin elektrik bölümünden mezun Elektrik Teknikeri / Teknisyeni alımı yapılacaktır. İŞ TANIMI: - Gemi üzerinde elektrik proj..

Yalova / Merkez Alpay Sürücü Kursu

İSTANBUL KADIKÖY BAĞDAT CADDESİ ŞAŞKINBAKKAL ŞUBEMİZDE SÜRÜCÜ KURSUMUZDA OFİS DE ÇALIŞACAK YETİŞTİRİLMEK ÜZERE 4 YILLIK LİSANS MEZUNU BAYAN YÖNETİCİ ADAYI ALINACAKTIR.KADIKÖY VE ÇEVRESİNDE İKAMET EDEN VE KESİNLİKLE KALICI BİR İŞ ARAYANLAR TERCİHİMİZDİR. -AYNI ŞARTLARDA YALOVA DA..

Yalova / Tümü Erse Denizcilik

BARBAROS DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ – YAĞCI – AŞÇI – AŞÇI YARDIMCISI – GARSON – KAMAROT- ELEKTRİKÇİ – ELEKTRİK ZABİTLERİ – ALINACAKTIR, TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – S..