Yalova İş İlanları

Şehir: Yalova
Yalova / Armutlu Rehber Özel Güvenlik Ltd.

YENİBOSNA MERKEZ MAHALLESİNDEKİ PROJEMİZE BAY SİLAHLI ÖGG PERSONELİ ALINACAKTIR. İMKANLAR : 1500-1586 TL MAAŞ + 220 TL YOL + YEMEK ŞİŞLİ ÇAĞLAYAN'DAKİ HASTANE PROJEMİZE BAY ÖGG PERSONELİ ALINACAKTIR. İMKANLAR : 1570-1650 TL MAAŞ + 185 TL YOL + YEMEK BEYLİKDÜZÜ M..

Yalova / Tümü Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisi..

Yalova / Termal Beytturk

Şantiyemizin atölyesinde çalışacak mobilya konusunda tecrübeli ustaları arıyoruz. Maaş+Sgk+Yemek+Servis..

EDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider firması için Mobil Merch arayışındayız; Üniversite-Yüksekokul mezuniyeti Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksiklikleri giderecek, Reyon Tanzim teşhir çalı..

Yalova / Altınova M Grup Özel Güvenlik

YALOVA , ALTINOVA BÖLGESİ'NDE BULUNAN TERSANE PROJEMİZE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ; 23 , 40 YAŞ ARASI 1.75 BOY VE ÜZERİ, DİKSİYONU DÜZGÜN, GÜVENLİK KİMLİK KARTI OLAN, EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ, BAY GÜVENLİK ELEMANI ALINACAKTIR. MAAŞ: 1477 TL + 150 YEM..

Yalova / Merkez Alpay Sürücü Kursu

Yalova Merkezde bulunan Sürücü Kursumuza yetiştirilmek üzere evrak işi ve ön muhasebe yapabilecek,tercihen Lisans veya önlisans mezunu personel alınacaktır.Sözleşmeli olarak alım yapılacak olup; Kalıcı ve uzun süreli iş arayanlar ve kariyer hedefleyenler başvuru yapabilirler. Kısa süreli..

Yalova / Tümü Başarı Denizcilik

Başarı Denizcilik Uluslararası; Yük, Yolcu, Ro-Ro Gemilerinde Veya Özel Ve Turistik Yatlarda, Çalıştırılmak Üzere; Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Gemi Adamı Personelleri Alınacaktır. Yüksek Gelir Hedefleyen (1.250 TL/USD – 3.000 TL/USD) Tüm Sosyal Haklarla Çalışmak İstey..