Yalova İş İlanları

Şehir: Yalova

İş TanımıÖzel Yalova Hastanesi'nde çalıştırılmak üzere "Hasta Hizmetleri Sorumlusu" aranmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversite veya MYO mezunu, Sağlık sektöründe en az 2 yıl deneyimli, İdari işler konusunda tecrübeli,..

İş TanımıYalova'da bulunan "Özel Aktif Hastanesi"nde tam zamanlı çalıştırılmak üzere "Pratisyen/Acil Hekimi" aranmaktadır.Aranan Nitelikler Branşı ile ilgili bilimsel gelişmeleri yakından takip eden, Alanında deneyimli, ..

Yalova / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıKuruluşumuzda çalıştırılmak üzere "Muhasebe Müdürü/Uzmanı" aranmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin İİBF İşletme, İktisat, Maliye v.b. bölümlerinden mezun Genel Muhasebe konularında bilgili, Yasal Mevzua..

İş TanımıYalova'da bulunan "Vital Ortak Sağlık Güvenlik Birimi"nde tam zamanlı çalıştırılmak üzere "C ve/veya B sınıfı İş Güvenliği Uzmanı" aranmaktadır.Aranan Nitelikler C ve/veya B Sınıfı iş güvenliği uzmanı sertifikası olan,  ..

İş TanımıYalova da bulunan "Özel Aktif Hastanemizde" tam zamanlı çalıştırılmak üzere "Fizyoterapist" aranmaktadır. Aranan Nitelikler Alanın da deneyimli ve kendine güvenen, Ekip çalışmasına uyumlu, Branşı ile ilgili ge..

İş TanımıÖzel Yalova Hastanesi"nde çalıştırılmak üzere tam zamanlı "Sağlık personeli (Hemşire, ATT, Sağlık Memuru)" aranmaktadır.Aranan Nitelikler Alanın da deneyimli ve kendine güvenen, Ekip çalışmasına uyumlu, Branşı..

İş TanımıÖzel Yalova Hastanesi'nde tam zamanlı çalıştırılmak üzere "Ebe" aranmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin Sağlık MYO veya Sağlık Meslek Lisesinin ilgili bölümlerinden mezun, Tercihen deneyimli, Alanıyla i..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 25-50 yaş arası, - Bay / bayan,  - Başka bir işte ..

Yalova / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıTürkiye nin En Modern Teknolojiye Sahip Organik Gübre Fabrikasınında Üretilecek Ürünler için Satış Ekibi Oluşturuyoruz. Üstün özelliklere sahipolan Ürünlerimizin arazide tanıtımı ve Bayiler yoluyla pazarlamasında görev alacak çalışma arkadaşı arıyoruz. ..