Yalova İş İlanları

Şehir: Yalova
Yalova / Merkez BTA DENİZYOLLARI

BTA 1999 yılında Bilintur Tepe Akfen ortaklığı ile İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali bünyesindeki yiyecek-içecek operasyonunu yürütmek üzere kurulmuştur. Bugün itibari ile Türkiye'nin üç büyük ilindeki havalimanlarında ve yurtdışı operasyonlarında yiyecek-içecek, ağırlama ve konaklama..

Yalova / Tümü Badehu Bilişim

Web Site - Web Tasarım sektöründe faaliyet gösteren firmamıza sahada görevlendirmek üzere uzun vadeli "Satış Temsilcisi" alınacaktır. - 20-40 yaş arası - Pazarlama hakkında eğitim almış, kendisini geliştirmiş, teknik bilgiye - yaklaşımlara hakim - Disiplinli - Online ..

Yalova / Tümü Gratis

İş Açıklaması Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden sorumlu olmak, Mağazaya verilen satış hedefini gerçekleştirmek, Satış ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek..

Yalova / Altınova Başarı Denizcilik

BAŞARI DENİZCİLİK Uluslararası; Yük, Yolcu, Ro-Ro Gemilerinde Veya Özel Ve Turistik Yatlarda, Çalıştırılmak Üzere Elemanlar Aranıyor ! Danışmanlığını Yaptığımız Müşterimiz İçin Gemici Personeller Aramaktayız. Gemici, Yağcı, Kamarot, Aşçı, Aşçı Yardımcısı,..

Yalova / Altınova BMA TEKNOLOJİ A.Ş.

İstanbul, İzmit ve Yalova tersanelerinde yürütülmekte olan yeni inşa gemi Elektrik/Otomasyon Projelerinde görevlendirilmek üzere, meslek yüksekokulu ya da teknik/meslek liselerinin elektrik bölümlerinden mezun teknisyen/tekniker alımı yapılacaktır. İş Tanımı: Yeni inşa gemi projel..

Yalova / Altınova BMA TEKNOLOJİ A.Ş.

İş Tanımı: İstanbul, İzmit ve Yalova tersanelerinde yürütülmekte olan yeni inşa gemi Elektrik/Otomasyon Projelerinde görevlendirilmek üzere, meslek yüksekokulu ya da teknik/meslek lisesi mezunu teknisyen/tekniker alımı yapılacaktır. İşin daha detaylı anlatımı aşağıdaki gibidir:  G..

Yalova / Tümü Medoo Sağlık

Bursa Kükürtlü' deki Sağlıklı Yaşam Merkezimizde görevlendirilmek üzere ; * İletişim kurma yeteneği yüksek * Pozitif bakış açısına sahip * Hızlı düşünebilen * Dikkatli ve çözüm odaklı * Dinamik , prensipli ve düzenli çalışabilecek * Gelişime açık * ..

Yalova / Tümü Tepe Servis A.Ş

İDO Topçular /Yalova iskelesinde çalıştırılmak üzere Temizlik görevlileri alınacaktır. En az İlkokul mezunu, Temizlik Görevlisi olarak deneyimi bulunan, Feribotlar ve Arabalı vapurda çalışabilecek, Bay-Bayan, Topçular iskelesine kısa sürede ulaşabilecek,..

Tepe Savunma Ve Güvenlik Sistemleri A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik Görevlisi İdo ilanlarına göz atabilirsiniz.Tepe Savunma Ve Güvenlik Sistemleri A. Ş. Özel Güvenlik Görevlisi İdo ilanı için başvuru süresi dolmu..

Yalova / Çiftlikköy Asrın Kardeşler Ltd. Şti.

Çiftlikköy Asrın Kardeşler'de çalışmak üzere bay aşçı alınacaktır...