Yalova İş İlanları

Şehir: Yalova
Yalova / Merkez AKDOĞA

Orhangazi'deki seramızda çalışacak vasıfsız bay-bayan personel alınacaktır. Yemek+Servis imkanımız mevcuttur. başvuruda bulunacak kişilerin bursa orhangazi ilçesi ve yalova merkez ilçelerinde ikamet etmeleri gerekmektedir. zaman kaybından dolayı başka ilçelerden başvuru yapılmamas..

Yalova / Tümü Çakabey Denizcilik

ÇAKABEY DENİZCİLİK : Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON - KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAM..

Yalova / Merkez Emet Thermal & Spa

EMET TERMAL RESORT oteli Halkla ilişkiler Departmanında görevlendirilmek üzere; * En az lise mezunu veya ilgili bölümlerden mezun, * İletişim becerileri kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın, * Dış görünümüne özen gösteren, * Kişisel gelişimine önem veren, * 30 ya..

İşin Detayı Gıda firmaları için Metro market içinde cumartesi ve pazar günleri ürün tadım, tanıtım yapabilecek satış becerisi güçlü ve diksiyonu düzgün personeller alınacaktır...

Yalova / Tümü Kar Group

Kar Group Gebze, Kartal, Pendik, Samandıra, Bursa ve Yalova Bölgelerine "OPERATÖRLÜK BELGESİ OLAN" Beton Pompa ve Mikser Operatörleri alınacaktır. Kalacak yer mevcuttur...

Yalova / Tümü Kar Group

• Endüstri meslek lisesi mezunu (Tercihen elektrik, makine, torna-tesviye bölümü) • Proksis ve bilgi işlem dahilinde netsis programlarını kullanabilen, • Santral operatörlüğü belgesi olan, • Konusunda en az 2 yıl deneyimli, • El işlerine yatkın, • Teknik becerisi yüksek..

Yalova / Tümü Kar Group

İş Tanımı • Beton santralinin sürekli tertip düzen ve temizliğini sağlar, • Beton santralinin parça değişim ve bakım, onarımının yapılmasına yardımcı olur, • Beton santralinin kalibrasyon işleminin yapılmasına yardımcı olur, • Mineral katkı, agrega çimento, kimyasal katkı (Tü..

Yalova / Tümü Mazhar Sırman Gıda

Yalovada ETİ distribütörlüğü yapmakta olan firmamıza Ehliyetli bay satış temsilcileri alınacaktır. Müracaatlar KİRAZLI SANAYİ SİTESİ CAMİ YANI NO:4 adresine şahsen yapılacaktır...

Yalova / Merkez BTA DENİZYOLLARI

BTA 1999 yılında Bilintur Tepe Akfen ortaklığı ile İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali bünyesindeki yiyecek-içecek operasyonunu yürütmek üzere kurulmuştur. Bugün itibari ile Türkiye'nin üç büyük ilindeki havalimanlarında ve yurtdışı operasyonlarında yiyecek-içecek, ağırlama ve konaklama..

Yalova / Armutlu Rehber Özel Güvenlik Ltd.

Rehber Özel Güvenlik Ltd. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik Görevlisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Rehber Özel Güvenlik Ltd. Özel Güvenlik Görevlisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...