Zonguldak İş İlanları

Şehir: Zonguldak

İş TanımıŞirketimizin yeni almış olduğu projenin Zonguldak Karadeniz Ereğli'de bulunan şantiyesinde görevlendirilmek üzere; en az 5 yıl benzer pozisyonda şantiye tecrübesi bulunan 'Muhasebe Sorumlusu' aranmak..

İş TanımıŞirketimizin yeni almış olduğu projenin Zonguldak Karadeniz Ereğli'de bulunan şantiyesinde görevlendirilmek üzere; en az 7 yıl benzer pozisyonda şantiye deneyimli ve edüstriyel tesis sektöründe tecrü..

İş TanımıŞantiyelerimizde görev alacak Harita Mühendisi aranmaktadır.Aranan Nitelikler  Üniversitelerin Harita Mühendisliği bölümünden mezun, İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bile..

İş TanımıŞirketimizin yeni almış olduğu proje için; Öncelikle şirketimizin İstanbul'daki Merkez Ofisinde görev alacak, zaman zaman Zonduldak'ta bulunan Şantiyemize ziyaretler gerçekleştirecek, en az 10 yıl deneyimli ve edüstriyel tesis sektöründe..

Zonguldak / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımıİş birliği içerisinde olduğumuz dünyaca ünlü markaların tanıtım ve satış performansında en iyiye ulaşmalarını hedefleyen ticari pazarlama ajansıyız. Telekomünikasyon sektöründe  lider cep telefonu markasının, mağazalarında görevlendirmek üzere Uzman Cep Telef..

İş TanımıMarket Group olarak 12 yıldır doğrudan pazarlama alanında lider firma olarak 1 milyon kişiye istahdam sağlamış sektöründe öncü bir firmayız. Sektöründe lider bir çok firma ürününün tanıtım ve reklamını yapan Market Group satış oranlar..

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..

İş TanımıZonguldak Kdz. Ereğli Kavram Özel Öğretim Kurs Merkezi’nde çalıştırılmak üzere aşağıda belirtilen branşlarda alanında tecrübeli öğretmenler alınacaktır.  Branşlar:  ..

Zonguldak / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıYabancı sermayeli bankamız bünyesinde görevlendirilmek üzere,Aranan Nitelikler  Üniversite , MYO mezunu, Tercihen satış deneyimine sahip, Satış alanında kariyer hedefi bulunan, Bankacılık ve..

Zonguldak / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıFındık üretimi sektöründe faaliyette olan firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere, Ziraat Mühendisi aranmaktadır.  Aranan Nitelikler  Üniversitelerin Ziraat Mühendisliği..