Zonguldak İş İlanları

Şehir: Zonguldak

İş Tanımıİşin Özeti   Muhasebe işlemlerinin ve kayıtlarının mevzuata uygun olarak yapılması.   Sorumluluk Alanı   Otel muhasebe işlemleri ve yasal rapo..

Zonguldak / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıHızlı tüketim konusunda faaliyet gösteren, yabancı sermayeli firmamızda görevlendirilmek üzere,  Çiftçilerin tarlalarını gps aleti ile nokta alarak sınırlarını belirleyecek, Çiftçi ile görüşmeden önce çiftçiyle tarlası ve ürünü hakkında..

Zonguldak / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan NiteliklerHızlı tüketim konusunda faaliyet gösteren, yabancı sermayeli firmamız sponsorluğunda yürütülen bir sosyal sorumluluk projesi olan, 'Değerli Tarım Projesi' nde görev alacak Eğitmen arıyoruz.  Sosyal bilimler eğitimi almış ..

Zonguldak / Tümü EPS DANIŞMANLIK A.Ş.

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz,hızlı tüketim sektöründe faaliyet gösteren, yabancı sermayeli firmamızda yürütülen Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik projesi olan 'Değerli Tarım Projesi' nde görev alacak; sürdürülebilirliği odak noktası alarak çalışabi..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ.A.Ş.; Zonguldak 67 Burda AVM'de açılacak olan Sport in Street mağazamızda görevlendirilmek üzere SATIŞ DANIŞMAN..

İş TanımıDEPO ELEMANI Genel NiteliklerLise mezunu ,Fiziksel olarak çalışabilecek,Takım çalışmasına uyumlu,18-25 yaş aralığında,Bay.Aranan Niteliklerİş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden,..

Zonguldak / Tümü SPORT IN STREET

İş TanımıZİYLAN GRUP yeni açılacak olan ZONGULDAK 67 BURDA mağazasında görevlendirmek üzere mağaza şefi aranmaktadır.Sorumlu olduğu mağazanın tüm iç ve dış organizasyonunu gerçekleştirmek, tüm çalışanların belirlenen prensiplere uygun olarak görevler..

İş TanımıZİYLAN GRUP bünyesinde "Sport In Street" yeni açılacak olan ZONGULDAK 67 BURDA mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI aramaktadır. Sorumlu olduğu mağazanın tüm iç ve dış organizasyonunu gerçekleştirmek, tüm çalışanları..

İş TanımıŞirketimizin Kastamonu,Bartın,Zonguldak ve Karabük'de bulunan TURKCELL KURUMSAL ÇÖZÜM MERKEZİNDE ''Kurumsal Satış Danışmanı'' rolünde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz. Belirlenmiş müşteri portföyünde yüzyüze ziyaretler..

Zonguldak / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..