Adana İş İlanları

Şehir: Adana
Adana / Seyhan Nurs Lokman Hekim

NURS LOKMAN HEKİM ŞUBESİNDE ÇALIŞACAK SATIŞ DANIŞMANI KENDİNE ÖZEN GÖSTEREN BAYAN ARKADAŞLARLARIN BAŞVURULARI DEĞERLENDİRİLECEKTİR...

Adana / Seyhan WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Adana / Çukurova Çetka Grup

Diksiyonu düzgün 35 yaşını aşmamış bilgisayar kullanmasını bilen aktif iletişim kabiliyetine sahip koordinasyon yeteneği olan tercihen ikamet ettiği yer şirketimize yakın olan hoşgörü ve iyi niyet çerçevesinde hareket edebilecek takım çalışmasına yatkın..

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların finansal ihtiyaçlarını b..

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "İstanbul Anadolu Direkt Satış Yetkilisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. · Kredi karttı, poz cihazı, otomatik ödeme talimatı, e-ekstre, bireysel ihtiyaç kredisi, vad..

Adana / Seyhan Adanam Halı Yıkama

Yeni Açılacak Olan Halı Yıkama Firmasına; - Halı ve koltuk yıkama konusunda tecrübeli - Diksiyonu düzgün, - Askerliğini yapmış - Evli - 23-33 yaşları arasında - Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek - Ehliye..

Adana / Çukurova Kcz Tasarim Mühendislik

MAĞAZAMIZDA TAM ZAMANLI ÇALIŞMAK ÜZERE , MAĞAZANIN TEMİZLİK, YEMEK VE ÇAY SERVİSİ İŞLERİNDEN SORUMLU OLACAK , DİKSİYONU DÜZGÜN, MAĞAZA ORTAMINDA ÇALIŞMA TECRÜBESİ OLAN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR...

Adana / Çukurova Kcz Tasarim Mühendislik

MAĞAZAMIZDA TAM ZAMANLI ÇALIŞMAK ÜZERE , MAĞAZANIN TEMİZLİK, YEMEK VE ÇAY SERVİSİ İŞLERİNDEN SORUMLU OLACAK , DİKSİYONU DÜZGÜN, MAĞAZA ORTAMINDA ÇALIŞMA TECRÜBESİ OLAN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR...

Adana / Sarıçam Rayvag Vagon

Demiryolu sektöründe, vagon imalatı ve periyoduk bakım yapan Adana organize sanayi bölgesinde yer alan fabrikamızda görevlendirilmek üzere; Gazaltı ve elektrot kaynak tecrübesi olan, (özellikle gazaltı kaynağı konusunda tecrübeli olması tercih sebebidir) Paslanmaz ve çelik malzeme..

Adana / Seyhan Bir Demet Güzellik

GÜZELLİK MERKEZİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE LAZER EPİLASYON CİHAZLARINDAN KAVİTASYON VE RADYO FREKANS CİHAZINDAN ANLAYAN MANİKÜR PEDİKÜR VE CİLT BAKIMI YAPABİLEN GÜLER YÜZLÜ BAYAN ELEMAN ARAMAKTAYIZ. BAŞVURULAR SADECE ONLİNE OLARAK KABUL EDİLECEKTİR..