Adana İş İlanları

Şehir: Adana

Askerlik problemi ve seyahat problemi olmayan aktif çalışmayı seven B sınıfı ehliyeti olan dinamik ve zeki arkadaş arıyoruz....

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "İstanbul Anadolu Direkt Satış Yetkilisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. · Kredi karttı, poz cihazı, otomatik ödeme talimatı, e-ekstre, bireysel ihtiyaç kredisi, vad..

Adana / Seyhan İyssoft

Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Programlama veya ilgili bölümlerinden mezun İyi seviyede ingilizce bilen Çok iyi derecede ASP.NET MVC, WebApi, Web Forms, C#, .NET Framework SQL Server ve T-SQL bilgisine sahip, OOP, ORM konularında ..

Adana / Yüreğir Tuana Temizlik

Tuana temizlik şirketi olarak bünyemizde çalıştırılmak üzere bayan personeller alınacaktır. Belirli bölgelerde servis aracımız mevcuttur.Görüşmek için ofisimize bekleriz...

Adana / Sarıçam Rayvag Vagon

İş Tanımı Kurumsallaşma sürecinde olan firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere, Üretim Mühendisi aranmaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler aşağıda yer almaktadır. • Üretim planı doğrultusunda çalışmalar..

Adana / Sarıçam Rayvag Vagon

Bakım, tamirat ve seri üretim yapan proses zenginliği olan işletmelerde çalışmış en az 5 yıl deneyim sahibi, Mühendislik, Teknik öğretmen okulları , Teknik fakülteler ,Sanat okulu ve meslek yüksek okulu veya ustalık belgesine sahip, Kendini iş geliştirme, işçi yetiştirme ve sahada etkin..

Adana / Sarıçam Rayvag Vagon

Catia Uzmanı, Teknik Ressam Gereksinimler; İlgili iş için gerekli alt yapıyı almış ve de tecrübe edinmiş, Meslek Yüksek okulu, Makine veya Otomotiv Mühendisliği Mezunu Metalürji, Endüstri, Otomotiv veya Demiryolu mühendisliği alanları içerisinde 5 yıl ve üzerin..

Adana / Seyhan Mutfak Ev Yemekleri

Ev yemekleri işinde çalışacak tecrübeli bayan aşçı, aranıyor. Gazipaşa bulvarı Adana Mutfak Ev Yemekleri..

Adana / Çukurova Atasan Osgb

Ofis evrak işlerini takip edecek, misafirleri karşılayıp, ağarlayacak, diksiyonu düzgün, dış görünümüne önem veren ,ofis programlarını kullanabilen 24-30 yaş aralığında bayan personel arıyoruz...

Adana / Tümü Mass Direct

Sektörün de lider olan firma için dönemsel ve tam zamanlı saha aktivitesinde görevlendirilmek üzere ADANADA ikamet eden,ADANA-MERSİN-GAZİANTEP-HATAY-ANTAKYA-DİYARBAKIR-KAHRAMANMARAŞ-ŞANLIURFA-OSMANİYE-ADIYAMAN bölgelerinde saha çalışması yapabilecek 'Süpervizör''aramaktayız. *En az lise mezunu..