Adana İş İlanları

Şehir: Adana
Adana / Çukurova Çetka Grup

İŞ Tanımı ; Müşteri ziyaretleri gerçekleştirecek Bulunduğu bölgede portfoy çalışması yapabilecek Koordinatörün planlamasına uyabilecek Aranan Özellikler ; Aktif araç kullanabilen İnsan ilişkilerinde başarılı Diksiyonu düzgün 35 yaş..

Adana / Çukurova Çetka Grup

İş Tanımı ; Düzenli olarak birimlerle toplantılar düzenlemek, Sürekli olmasa da belli aralıklarla birimleri kontrol etmek, Elemanlarının motivasyonunu yüksek tutmak, iş bilgisine sahip olmak, yeni çıkan teknolojiler hakkında bilgi edinmek, Müşterilerle gerektiğ..

Adana / Çukurova Gökkuşağı Eğlence Merkezi

En az lise tercihen üniversite mezunu Eğlence merkezimize gelen aileler ve çocuklarıyla ilgilenebilecek, Dış saha çalışması yapabilecek, İletişimi güçlü,Güler yüzlü, Dış görünüşüne özen gösteren Tercihen eğlence sektöründe tecrübeli Esnek çalışma saatlerine uyum s..

Adana / Seyhan Santel

Adana'da üç mağazamız ile Vodafone Shop'uz. Bizim ile çalışmak isteyen kendini bilen güler yüzlü bay,bayan iş arkadaşı arıyoruz...

Adana / Seyhan Last Point Bilgisayar

LAST POINT BİLGİSAYAR NOTEBOOK PARÇALARINI TANIYAN VE SÖKÜP TAKMASINI BİLEN, İNTERNET ÜZERİNDEN ÜRÜN GİREBİLECEK, FATURA KESMESİNİ BİLEN, TECRÜBELİ BİLGİSAYAR TEKNİK DESTEK ELEMANI •En az 2 yıllık üniversite mezunu ve diplomasını ibraz edebilen, •T..

İstanbul Kozyatağı merkezli Haşere İlaçlama şirketimize bağlı; İSTANBUL Avrupa Yakası-Anadolu Yakası, MERSİN, ADANA, ANKARA bölgesinde İlaçlama teknisyeni olarak saha da çalışacak, Tercihen İlaçlama Teknisyenliği yapmış ve referans verebilecek, Tercihen ""Biyos..

Adana / Yüreğir Özel Alem Ortaokulu

Meb yönergelerine göre izin almış ve bu yıl ÖZEL OKUL olarak eğitim hizmeti verecek olan özel okulumuzda çalışmak üzere İNGİLİZCE Öğretmenleri aranmaktadır...

Firmamızda görevlendirilmek üzere Elektrik AG-OG işlerinde tecrübeli Elektrik Ustası alınacaktır...

Adana / Yüreğir Leydi Kuaför

Kuaförde çalışacak usta / kalfa aranmaktadır...

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların finansal ihtiyaçlarını b..