Aksaray İş İlanları

Şehir: Aksaray
Aksaray / Tümü POLARİS

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden POLARİS, AKSARAY POLARİS mağazasında görev alacak, mağazacılık alanında kariyer yapmayı hedefleyen, satış hizmetinin tüm aşamalarını , mağazada satış operasyonunda gerçekleşen tüm hizmetleri beraber çalıştığı ekiple uyum içinde yerine getir..

Aksaray / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

Aksaray / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

Aksaray / Tümü PAR DANIŞMANLIK

Aranan NiteliklerDanışmanlığı yaptığımız Özel Hastane ve Tıp merkezlerine;     .Branşıyla ilgili tanı ve tedavi yaklaşımları konusunda tüm güncel yöntem ve teknolojiye hakim, Ameliyathane Hizmetlerine hakim, Konusunda deneyimli, bilgi ve becer..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

İş TanımıIsıtma sektöründe faaliyet gösteren firmamız, Şili’den Çin'e kadar 6 kıta 53 ülkeye ihracat yapmaktadır. Şirketimizin Aksaray OSB'deki panel radyatör üretim fabrikasında görevlendirilecek, aşağıdaki niteliklere sahip ÜRETİM SORUMLUSU..

İş TanımıIsıtma sektöründe faaliyet gösteren firmamız, Şili’den Çin'e kadar 6 kıta 53 ülkeye ihracat yapmaktadır. Şirketimizin Aksaray OSB'deki panel radyatör üretim fabrikasında görevlendirilecek, aşağıdaki niteliklere sahip ÜRETİM SORUMLUSU Ma..

Aksaray / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıPlastik sektöründe öncü firmamızda; Asiste edilen yöneticinin günlük iş akışını ve çalışmalarının takip edilmesi, yönlendirilmesi, Yöneticisinin kurum içi ve kurum dışı iletişiminin sağlanmasını sağlanması, Yöneticisinin telefon ve ..

Aksaray / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıPlastik sektöründe öncü olan firmamızda Mali Müşavir olarak görevlendirmek üzere adaylar aranmaktadır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Muhasabe konusunda 2 yıl deneyimli ve yönetmiş olmalı, M..

Aksaray / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıPlastik sektöründe öncü firmamızda, ''Kalite Kontrol Sorumlusu''olarak görevlendirilmek üzere Kimya mezunu , Kimya Mühendisi takım çalışma arkadaşları aramaktayızAranan Nitelikler Liselerin Kimya , Üniversitelerin Kimya ve y..