Aksaray İş İlanları

Şehir: Aksaray
Aksaray / Tümü FERNAS İNŞAAT

İş Tanımı• Ensuring productivity, quality and timeliness of all stages in production by planning of all resources (machinery, material and labor) effectively. • Coordinating all planning and production processes with the international and national sales teams...

Aksaray / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

Aksaray / Tümü Jestpa Şirketler Grubu

İş TanımıSalıPAZARI ; Politika, prensip ve yönetmelikleriileşirketinYönetimKurulu’nca kabul olunmuşyönetimpolitikaları, yönetmelikleri, plan, program ve bütçeleriçerçevesindebelirlenmiş şirket stratejik hedeflerini gerçekleştirmek üzere, Et ve Et ..

Aksaray / Tümü Jestpa Şirketler Grubu

İş TanımıSalı PAZARI;  Politika, prensip ve yönetmelikleri ile şirketin Yönetim Kurulu’nca kabul olunmuş yönetim politikaları, yönetmelikleri, plan, program ve bütçeleri çerçevesinde belirlenmiş şirket stratejik hedeflerini gerçekleştirmek üzere, ..

Aksaray / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıPlastik sektöründe öncü firmamızda, ''IT Sorumlusu''olarak görevlendirilmek üzere takım çalışma arkadaşları aramaktayız.      Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Teknolo..

Aksaray / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıPlastik sektöründe öncü olan firmamızda çay servis ve temizlik elemanı olarak görevlendirmek üzere bayan adaylar aranmaktadır.Aranan NiteliklerEn az ilköğretim mezunu,Firma içi çay servisi ve temizlik yapacak,Tercihen daha ..

Aksaray / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıPlastik sektöründe öncü firmamızda; Kurum içi ve kurum dışı iletişiminin sağlanması, Telefon ve e-mail trafiğinin yönetilmesi, gerekli yazışmaların yapılması, ajandalarının organize edilmesi ve takibinin sağlanması, Yurtiçi ve yurtd..

Aksaray / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıPlastik sektöründe öncü firmamızda, ''Muhasebe Sorumlusu'' departmanında değerlendirmek üzere tecrübeli,niteliklere uygun takım çalışma arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler* Üniversitelerin ilgili bölümlerinden lisans derecesinde ..

Aksaray / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıPlastik sektöründe öncü firmamızda, ''İnsan Kaynakları'' departmanında değerlendirmek üzere tecrübeli,niteliklere uygun takım çalışma arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler* Üniversitelerin ilgili bölümlerinden lisans derecesinde me..

Aksaray / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıPlastik sektöründe öncü olan firmamızda Forklift operatörü olarak görevlendirmek üzere adaylar aranmaktadır.Aranan Nitelikler-İlköğretim veya Lise mezunu, -Aksaray'da ikamet eden veya edebilecek, -Uyumlu, disiplinli ve ..