Aksaray İş İlanları

Şehir: Aksaray
Aksaray / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıPlastik sektöründe öncü olan firmamızda Üretim İşçisi olarak görevlendirmek üzere adaylar aranmaktadır.Aranan Nitelikler-İlköğretim veya Lise mezunu, -Aksaray'da ikamet eden veya edebilecek, -Uyumlu, disiplinli ve takım..

Aksaray / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıKimya sektöründe öncü olan firmamızda Elektrik Mühendisi olarak görevlendirmek üzere Elektrik Teknikeri ve/veya Mühendisleri aranmaktadır.Aranan Nitelikler-Yüksekokul veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun -Aksarayda i..

Aksaray / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıPlastik sektöründe öncü firmamızda, ''Planlama Sorumlusu''olarak görevlendirilmek üzere Endüstri Mühendisi takım çalışma arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler Kapasiteye uygun olarak satış biriminden gelen sipariş taleplerini..

Aksaray / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıPlastik sektöründe öncü olan firmamızda İmalat ve Üretim Şefi olarak görevlendirilmek üzere  Mühendis aranmaktadır. Aranan Nitelikler-Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (Lisans ve/veya Önlisans) -Otomasyon tecrübeli (te..

Aksaray / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıPlastik sektöründe öncü olan firmamızda Elektrik ve/veya Makina Teknikeri olarak görevlendirmek üzere  Elektrik- Makina Teknikeri ve/veya Mühendisleri aranmaktadır.Aranan Nitelikler-Yüksekokul veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden ..

Aksaray / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıPlastik sektöründe öncü firmamızda, ''Üst Yönetim Asistanı'' olarak değerlendirmek üzere tecrübeli,niteliklere uygun takım çalışma arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler Üniversite mezunu, Üst Düzey Yönetici Asistanl..

İş TanımıSecuritas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Takımımıza katılmak üzere; İç Anadolu Bölge Müdürlüğü ..

İş TanımıAksarayda yeni açılacak mağazamızda görevlendirilmek üzere; Sebze-meyve reyonunun satışa hazırlanması ve satışının gerçekleştirilmesinden, Reyonda eksilen ürünlerin siparişlerinin hazırlanmasından, Günlük gelen ürünlerin reyonlarda ..

İş TanımıAksaray'da açılacak mağazamızın Kozmetik Reyonunda görevlendirilmek üzere ;   Görev alacağı Kozmetik Reyonunda yer alan ürünlerin görselinden ve stokundan sorumlu olacak, Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda kozmetik ür..

İş Tanımı Siparişten sevkiyata kadar ki tüm süreçlerin yönetimi Montaj ekibinin sevk ve idaresi Mağaza iç dizaynı Müşterilerin karşılanması, fiyat tekliflerinin verilmesi ve takibi Satış raporlarının oluşturulması ..