Ankara Asistan İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Asistan
Ankara / Tümü Dedeoğlu Ayakkabı

yurtiçi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan dolgun maaşlı yönetici asistanı aranıyor...

Ankara / Yenimahalle Yuka Asansör

Ofis işlerimizle ilgilenecek orta seviyede bilgisayar kullanabilen, seyehatlerimizde ofisi güvenle emanet edebileceğimiz çalışma arkadaşı arıyoruz...

Ankara / Tümü Emak Yapı

Yurt içindeki inşaat projelerine toptan ürün tedariği yapan firmamıza, *Telefon, faks ve misafirlerin karşılanması, *Ofis düzeni ve temizliği, *Dosyalama ve arşivleme, *Ön muhasebe takibinden sorumlu; *Asgari iki yıl deneyimli, *En az lise mezunu,..

Ankara / Etimesgut Mavi Diş

Mavi Diş Polikliniğinde çalıştırılmak üzere bayan Diş Hekimi Asistanı aranmaktadır...

Ankara / Altındağ Ak Mobilya

Etimesgut şubemizde calismak uzere satis danışmanı arıyoruz mobilya satış tecrübesi olanlar tercihlidir...

Polikliniğimizde çalışacak deneyimli hekim asistanı aranmaktadır...

Ankara / Çankaya Hedef Arge Danışmanlık

En az iki yıllık yüksekokul mezunu, Bilgisayar ve ofis ekipmanlarını kullanabilen, MS Office Programlarını kullanabilen, Becerikli, İstekli, Çalışmayı Seven, İkili İlişkileri Güçlü, Verilen işi zamanında ve düzgün yapma becerisine sahip, Disiplinli, Öz motivasyonu yükse..

Ankara / Sincan Gönenç Yapı

Firmamıza bilgisayar kullanabilen bayan satış temsilcisi alınacaktır...

Genel Nitelikler: Türkiye’nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketi olan AXA Emeklilik ve Hayat A.Ş.-NN GRUP SİGORTA LTD.ŞTİ ne genç yetenekleri, kariyerlerini bizimle biriktirmeye bekliyoruz. NOT: BİREYSEL EMEKLİLİK , HAYAT VE SİGORTACILIK BRAŞLARINDA EĞİTİM ..

Ankara / Çankaya Nn Grup Sigorta Hizmetleri

Sigorta teklifleri hazırlamak ve sunmak Müşterileri bilgilendirmek ve satışa dönüşmesini sağlamak Müşterilerle ilişkileri yönlendirmek Sigorta şirketleri ile iletişimi sağlamak, kendine satış konusunda güvenen, diksiyonu iyi, giyimine özen gösteren, sigortac..