Ankara Asistan İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Asistan

Tercihen Üniversite mezunu, En az 3 yıllık Üst Düzey Yönetici Asistanlığı deneyime sahip, GRAFİK VE TASARIM BİLGİSİ OLAN PHOTOSHOP - COREL DRAW programlarını iyi derecede Kullanabilen , Tercihen İngilizce bilen , MS Office programlarına hakim, Planlama ve organizasy..

Ankara / Çankaya Köklü Yatırım

SEKTÖRÜNDE LİDER ŞİRKETİMİZİN KIZILAY’DA BULUNAN MERKEZ OFİSİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE “YÖNETİCİ ASİSTANI” arıyoruz. Büro tecrübesi bulunan, En az lise mezunu, Ms Office Uygulamarına hakim, Yazılı ve sözlü iletişim becerileri kuvvetli, Diksiyonu düzgün, Pla..

Ankara / Tümü Cumhuriyet Lezzet Dünyası

cumhuriyet lezzet dünyası çukurambar şubesinde görevlendirilmek üzere; *28-35 yaş arası,bayan,deneyimli, *gün içerisinde firmaya gelen organizasyon ve rezervasyonları takip edebilecek, *dış görünümüne özen gösteren, *güler yüzlü dinamik, *misafir ilişkileri kuvvetli,..

OSTİM MAHALLESİ 2239/ 1 SOKAK NO : 5/4 İVEDİK / ANKARA Adresinde faaliyet gösteren Firmamız bünyesinde , *Şirketimizin Faaliyet konularını tüm sektörlere tanıtımını yapmak *Aktif araç kullanabilen *Sosyal medya, internet sitesi, mobil uygulama, vb gibi paylaşım yapılabilece..

Ankara / Keçiören Evinburda Gayrimenkul

FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE DİKSİYONU DÜZGÜN ÖZGÜVENİ OLAN BİLGİSAYARDAN ANLAYAN BAYAN PERSONEL ARIYORUZ 1300+PRİM+SSK+YEMEK..

65 yıllık dış ticaret şirketimize, diksiyonu düzgün, prezentbl, giyimine özen gösteren, beşeri ilişkileri iyi olan, bayi otganizasyonları ve fuarlar katılabilecek, bayi ilişkileri üzerinde yoğunlukla çalışacak, bayan ön muhasebe/sekreter alınacaktır...

Ankara / Çankaya Sd Hukuk Bürosu

Hukuk büromuz bünyesinde icra dosyalarının tahsilatına ve takibine yönelik icra dairelerinde dosya ve evrak takibi, borçlu adresinde haciz yapılması, ofis içinde yazışmaların hazırlanması v.b. işinde istihdam edilmek üzere avukat katibi alınacaktır. Başvuru ve CV'lerin online olarak site üzerinden y..

Ankara / Çankaya Tayasu Gıda İnşaat

ANKARA Bahçelievler'deki organizasyon firmamıza; Halkla İlişkiler departmanımızda görevlendirilmek üzere yardımcı asistan ; Konuşkan, İkna kabiliyeti yüksek, İnsan ilişkileri kuvvetli, Net, sosyal Diksiyonu düzgün, Giyimine özen gösteren, esnek çalışm..

Ankara / Çankaya Ssa Diplomatic Service

Diplomatic service danışmanlık firmamıza diksiyonu düzgün ofis elemanı arıyoruz..

Otomatik panjur ve kapı sistemleri konusunda toptan ve perakende hizmet veren firmamıza; -Telefon trafiğini yönetebilecek, -Dosyalama ve evrak takibi yapacak, -Diksiyonu düzgün, -Bilgisayar programlarına hakim, -Takım çalışmasına yatkın, -Güler yüzlü, enerjik,..