Ankara İşçi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: İşçi
Ankara / Yenimahalle Birikim Hirdavat Pazarlama

İş Tanımı *TELEFON TRAFİGİNİ YÖNLENDİRECEK *GELEN MİSAFİRLERİ GÜLER YÜZLE KARŞILAYIP,İLGİLİ BİRİME YÖNLENDİRECEK, *DÖKÜMAN DÜZENLEME VE DOSYALAMA KONULARINI TİTİZLİKLE UYGULAYIP TAKİP EDECEK, *İLGİLİ KİŞİNİN OLMADIGI DURUMLARDA,KONUYA YARDIMCI OLABİLECEK BAŞK..

Ankara / Çankaya İcs Grup

ANKARA / ÇANKAYA da bulunan projelerimiz için tecrübeli veya tecrübesiz bay bayan temizlik personelleri ve tecrübeli camcılar alınacaktır...

Ankara / Etimesgut Prodes Grup

Sincan O.S.B. ve Malıköy Anadolu O.S.B deki fabrikalarımıza Etimesgut,Elvankent,Emirler,Sincan,Fatih,Yenikent bölgesi ve civarı mahallelerde ikamet eden vasıfsız yardımcı personeller alınacaktır. SERVİS+YEMEK+SGK+MESAİ sabah 08:00 / akşam 18:30 arasında , pazar tatil şeklin..

Ankara / Yenimahalle Pirsan Havalandırma Sistemleri

Ankara Ostim de hava kanalı imalat ve montajı, aspiratör imalatı, sac kesim ve bükümü yapan firmamızda çalışmak üzere kendini geliştirmeye yatkın, işe ve iş yerine saygısı olan, şehir dışı yada fazla mesai problemi olmayan vasıfsız ve vasıflı elemanlar alınacaktır. Maaş + SSK + Yemek Maa..

Ankara / Çankaya Beyka Bilgisayar

PLAYSTATION CAFEMDE ÇALIŞACAK ARKADAŞLAR ARIYORUM BAHÇELİEVLER SEMTİNE YAKIN İKAMET ETMESİ TEK ŞARTIMDIR. GECE KAPATIP EVE GİTMESİ BAKIMINDAN ÖNEMLİDİR...

Ankara / Etimesgut Taren Temizlik

ETİMESGUTTA BULUNAN ŞİRKETİMİZE TEMİZLİK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞTIRLMAK ÜZERE 3 BAYAN ELEMANA İHTİYAÇ VARDIR..

Ankara / Çankaya Taha Muhasebe Müşavirlik

MÜŞAVİRLİK OFİSİMİZE 21-25 YAŞ ARALIĞINDA MUHASEBE EĞİTİMİ ALMIŞ, ÇALIŞMA ESASLARI KONUSUNDA BİLGİLİ (TECRÜBELİ OLMASI ÖNCELİKLİ SEÇENEĞİMİZDİR. ) SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR...

Ankara / Tümü Simurg Telekom

Ankara ve çevre ilçelerinde GSM baz istasyonlarında Bakım işlerinde çalıştırılacak, yetiştirilmek üzere 2 adet Tekniker-Teknisyen personel alınacaktır. Çalışanlar için; 1- MYO veya EML Elektrik, Elektronik, Mekatronik vb. bölümlerinden birinden mezun olmalı 2- Bilgisayar kullanabil..

35 YAŞINI GEÇMEMİŞ OLAN B SINIFI EHLİYETİ BULUNAN AKTİF ARAC KULLANA BİLECEK. VERİLEN TÜM İŞLERİ YAPABİLECEK. ÖGRENMEYE AÇ. FIRIN İMALAT SEKTÖRÜNDE KENDİNİ GELİŞTİREBİLECEK ELEMANA İHTİYACIMIZ VAR..

Ankara / Yenimahalle Tuna Metal

İVEDİK OSB DE EĞİTİM ARAÇLARI ÜZERİNE İMALAT YAPAN FİRMAMIZA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE VASIFSIZ BAY-BAYAN 18-30 YAŞ ARALIĞINDA ELEMANLAR ALINACAKTIR. ELVANKENT VE ÇAKIRLARDAN SERVİSİMİZ VARDIR.+SSK+YEMEK+MESAİ ADRES:İVEDİK O.S.B 21.CAD 1377.SK.NO 22/1..